Ekstra Bladet

Øgendahl og co. rammer bunden

-

'Alle for tre' Instr.: Rasmus Heide

Medv.: Rasmus Bjerg, Mick Øgendahl, Sonja Richter, Jonatan Spang m.fl. 90 min. Premiere 2. februar i 107 biografer landet over lej, og meget godt kan man sige om hende, men noget stort komisk talent er hun ikke. Men det er nu også en naesten umulig opgave at få noget blot tilnaermel­sesvist morsomt ud af så fladpandet et manuskript, som der naeppe kan vaere brugt mange timer på.

Uden karakterer

Ligesom de to forgaenger­e i serien er 'Alle for tre' også et uheldigt forsøg på at lave en slags opdateret ’Olsen Banden’ light, men desvaerre uden nogen karakterer, som man kan mønstre blot den mindste interesse for.

'Historien' er, at Timo og Ralf efter endnu et mislykket kup mister deres far, Arno (Kurt Ravn). Det viser sig, at han har efterladt det eneste, han ejer af vaerdi – en kostbar veteranmot­orcykel – til deres hidtil ukendte søster, Kim (Sonja Richter), der er bosiddende i Italien.

Timo og Ralf drager derfor sydpå for at fravriste hende arven. Det går selvfølgel­ig ikke helt efter planen, men bliver påskud for det ene mere platte og larmende optrin efter det andet, hvor komedie-klichéerne står i køb, og Mick Øgendahl naermet overgår sig selv i fjollede grimasser – hvilket ikke er ment som nogen ros.

Lefler skamløst

Der var langt mellem snapsene i de foregående film, men de var der dog, hvis man var tålmodig. Det er ikke tilfaeldet denne gang. Måske fordi de to forgaenger­e solgte så mange billetter, at man ikke mener, at det er nødvendigt at gøre sig umage denne gang.

'Alle for tre' lefler så skamløst efter den laveste faellesnae­vner, at den naermest får 'Klassefest­en 3' til at ligne et drama af shakespear­eske dimensione­r.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark