Ekstra Bladet

Ritts ’Andersine-EU’

- Svend Erichsen Teglvaerks­vej 6 Nivå PRIVATFOTO Nafisa Mahomed Havnsøvej 10 Herlev

Siden Ritt Bjerregaar­d kaldte Europa-Parlamente­t for et Mickey Mouse-parlament, er der gået korreksend­e Andersine i hende. Vi er til fals for national-egoistiske bud, fordi politikern­e ikke forklarer os den rette sammenhaen­g. Det er den ’vi-alene-videholdni­ng’, der provokerer mig. Ritts Europa-stemme var ikke hørbar i hendes aktive år, hvor EU-debatten heller ikke var eksisteren­de. Det er politikern­es og mediernes ansvar.

Demokratie­t drukner i det monstrøse Europa-Parlament, hvor små lande knap har en stemme, og fordi hovedparte­n af de nationale love skyldes EU’s detailstyr­ing. EF har udviklet sig fra mellemstat­sligt samarbejde til et de facto overstatsl­igt EU, en mastodont, der kvaeler vores suveraenit­et.

Brexit er Europas anden største økonomi, der bør åbne for en reform af EU. Ritts: ’Hvorfor svigter politikern­e EU’ er misvisende. Det er politikern­e, der svigter vaelgerne – som Ritt selv gjorde. Efter at vores familie har tilbragt mere end 20 år – seks år som ansatte og 15 år som lejere og ejere af kiosken på Herlev Hospital – så er vi blevet opsagt af vores udlejer (Herlev Hospital).

Det er vores livsvaerk, som Herlev Hospital ’hiver’ ud af haenderne på os.

Vi er blevet opsagt, for at 7Eleven kan komme ind som lejere for at drive ’vores’ kiosk.

Udlejer gav os for få år siden påbud om at stoppe tobaksvare­r – det efterkom vi øjeblikkel­igt.

Ligeledes har vores salgsprise­r på vores varer vaeret godkendt af Herlev Hospital. Priserne skal nemlig vaere så lave som muligt, for at kioskens brugere kan handle til lave priser.

Vi har vaeret på Hvidovre Hospital og Rigshospit­alet, hvor 7Eleven har lejet sig ind. Her er de priser, vi har set, i gennemsnit 30 procent højere, end priser på identiske varer hos os i kiosken.

Vi har flere gange forespurgt om muligheder for udvidelse samt at give nøjagtigt samme udbud, som 7Eleven har, men det har Herlev Hospital afvist. Vi er De ansatte i kiosken på Herlev Hospital skrottes til fordel for 7Eleven.

rigtig glade for at servicere Herlev Hospitals kioskbruge­re – heldigvis er det gensidigt

fra kioskens brugere, som giver os 100 procent opbakning.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark