Ekstra Bladet

Luften er gået af Nye Borgerlige-ballonen

- Lars M. Tjellesen Østermarie

Nye Borgerlige – det er NU eller aldrig. Luften er naesten gået af ballonen.

Der er blevet alt for stille omkring det nye parti Nye Borgerlige. Det er et helt forkert tidspunkt at gå i dvale på.

Tiden er 100 procent rigtig til at komme klart og tydeligt på banen. Mange flere, end hvad de utrovaerdi­ge undersøgel­ser viser, er parat til at prøve noget nyt. Nye Borgerlige har meget at byde på, som er nyt og nyttigt. Danmark er i dag styret af siamesiske tvillinger.

De to socialdemo­kratier: Dansk Folkeparti og Socialdemo­kratiet. Disse to partier er begge saerdeles utrovaerdi­ge og lefler kun for stemmer. Koste hvad det vil!

Vi har brug for et alternativ, nogen der tør sige det, vi alle inderst inde føler og taenker.

Danmark kommer ikke Nye Borgerlige siger det, vi andre kun taenker, men for tiden siger de ikke så meget, synes Lars M. Tjellesen. på fode, hvis denne ligegyldig­hed fortsaette­r. Saet trumf på, nu skal der ske noget. Tiden er imod fortidens ubrugelige og svage politikere.

Danmark må have beslutning­sstaerke politikere. Der kan og vil noget. Er du politisk tilfreds? at det kunne vaere rart, om man herhjemme kopierede Trumps idé om at prioritere den befolkning, man repraesent­erer, frem for konvention­er med et verdensfje­rnt ideal. Det burde vaere sket for lang tid siden, ellers er man ikke en vaerdig repraesent­ant for det land, man burde tage sig af. Simon Emil skal vist pudse brillerne, hvis han mener, at ulighed ikke er et problem.

 ?? FOTO: LARS KRABBE/POLFOTO ??
FOTO: LARS KRABBE/POLFOTO
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark