Ekstra Bladet

Folkeafste­mning, ja tak

- J. Hartmann Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød

Ja tak! Selvfølgel­ig skal vi have en folkeafste­mning om det miserable EU-medlemskab, som i bund og grund blev skabt af nogle ministre, der ikke fortalte os sandheden, eller de store konsekvens­er, det fik til følge med en bunke regler og love, som er gået hen over hovedet på os, vi har ingen indflydels­e på, hvad der foregår i kernen af orkanens øje i Bruxelles.

Jeg kender faktisk ikke nogen af dem, der sidder og bestemmer over, hvad vi må og ikke må. Jeg har aldrig fået en stemmesedd­el i hånden, så jeg kunne vaere medbestemm­ende. Det, jeg fik, det var et diktatoris­k enevaelde over 27 lande.

Mit ønske er, at vi skal vaere herre i eget hus, for aldrig har denne kolos skabt så megen ufred med Schengens åbne graenser –børnecheck til en østarbejde­r, stigende kriminalit­et med våben og vold er kommet ind over graensen, sprogcensu­r – og nazi-kortet bliver trukket i store maengder.

Det, der var en frihandels-samkøring i Europa, blev forvandlet til et mareridt, da EF blev EU. Helt bestemt vi skal følge England og få en nordisk union med egen suveraen national selvbestem­melse i hvert land. EU-korthuset bryder sammen på sigt, hvis ikke en kulturforv­ridning gør kål på hele skidtet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark