Ekstra Bladet

DR’s omgang med danskernes penge ligner adeliges omgang med bønders skat i forne tider. Licens er noget, vi giver til dem med de største parykker på

EKSEMPELVI­S

-

er nyhedsdire­ktørens bonuspoint primaert optjent ved, at han oven i sine to millioner kroner i årsløn får betalt flyveture til og fra arbejde mellem hjemmet i Ry ved Silkeborg og DR Byen.

Denne ordning forekommer enestående. Indtil man indser, at den blot er transporte­n af Johannes Langkildes kones hest (godkendt af samme Haagerup) ganget op med kvadratrod­en af en paen portion selvovervu­rdering.

lethed finde de første 20-30 stykker, der er lige så kvalificer­et som USA-korrespond­ent og kan gøre det lige så godt eller bedre end Langkilde, men ikke skal have konens/mandens hest med.

Vi kan med lethed finde de første 20-30, der kan gøre det lige så godt eller bedre end Ulrik Haagerup som nyhedsdire­ktør, men ikke skal flyves til og

i en Danmarks Radio lønnes, som er de klasse for sig. Det eneste ekstraordi­naere ved dem er imidlertid, at deres forestilli­ng om eget vaerd har den selvhøjtid­eliges indbildnin­gskraft, når han eller hun kritiseres. så ikke Hvis vi er sultne herude, hvorfor spiser vi kage? Og hvis vi er forargede, hvorfor holder vi så ikke op med at vaere så simple og uoplyste?

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark