Ekstra Bladet

CAROLINES BROR BLIVER

Når den danske tennisstje­rne den 13. februar stiller op i Qatar Open, kommer seerne på TV2 Sport til at opleve

- ARNELA MUMINOVIC

Caroline Wozniacki er efterhånde­n vant til at blive bedømt for sit tennisspil af Gud og hvermand.

Og fra den 13. februar vil en ny skikkelse også give sin mening til kende omkring den danske tennisdarl­ing ageren på banen, når Wozniacki stiller op Open.

Carolines storebror, Patrik Wozniacki, har indgået en aftale med TV2 Sport, hvor han snart kan opleves som medkomment­ator og ekspert til søsterens kampe i turneringe­n.

Og hvis man som seer og fan tvivler på, om storebror vil gå kritisk til vaerks omkring søsterens spil, må man tro om igen.

– Jeg er nok – sammen med min far – hendes største kritiker af alle, siger Patrik Wozniacki til TV 2 Sport.

– Jeg siger det, jeg ser. Hvis hun ikke praesterer, så kommentere­r jeg det. Er der uenighed mellem Caroline og min far, og er der noget, der ikke fungerer, så siger jeg også det.

Indsigt og viden

29-årige Patrik har i årevis fulgt lillesøste­rens vej til tennistopp­en, og derfor er han godt inde i, hvordan stjernen fungerer og reagerer rent personligt og fagligt inden for kridtstreg­erne. Den indsigt og viden bliver nu formidlet til de danske tennisfans i stuerne.

– En ting er, at hun er min søster, men jeg ser også, hvad hun skal gøre bedre. Hvis hun ikke følger de ting, der er blevet lagt taktikmaes­sigt, så kan jeg se det med det samme i og med, at jeg har

 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? Hendes største kritiker
– Jeg er nok – sammen med min far – hendes største kritiker af alle, siger Patrik Wozniacki, der her ses sammen med sin berømte søster i Monaco.
FOTO: CLAUS BONNERUP Hendes største kritiker – Jeg er nok – sammen med min far – hendes største kritiker af alle, siger Patrik Wozniacki, der her ses sammen med sin berømte søster i Monaco.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark