Ekstra Bladet

FATWA

-

BT har af uransageli­ge årsager interviewe­t den aarhusians­ke talsmand for Grimhøjmos­kéen, Oussama El-Saadi. Talsmanden har følgende visdomsord om det faktum, at ’IS har draebt, kidnappet og voldtaget tusinder af kvinder og piger i det nordlige Irak’:

’Om det er rigtigt eller forkert i forhold til islamiske regler, det kan jeg ikke svare på. Jeg er ikke ulama (islamisk laerd, red). Så det er en dom fra mig. Måske siger jeg, at det er dårligt, og så findes der en fatwa (religiøs udtalelse, red.), der giver dem tilladelse. Og jeg vil ikke sige noget mod min religion, så det afhaenger af, hvilken situation man er i.’

Nej, det er sandt, Oussama, du er ikke ’ulama’. Faktisk er er du ikke oplyst i nogen som helst forstand. Du er blot idiot. Derfor forstår du nok heller ikke, at du her siger alt, hvad vi har brug for at vide. Nemlig at i din sygelige afart af islam er drab, kidnapning og voldtaegt helt fjong, bare nogle middelalde­rlige mullaher mumler i skaegget, at sådan er Allah, og sådan vil Allah have det. Opfat blot denne udtalelse som en officiel og laerd ’fatwa’ her fra Stuen.

 ?? FOTO: JOACHIM LADEFOGED ?? En fatwa fra Slyngelstu­en til Oussama El-Saadi.
FOTO: JOACHIM LADEFOGED En fatwa fra Slyngelstu­en til Oussama El-Saadi.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark