Ekstra Bladet

ALTERNATIV POSTGANG:

Overvågnin­gskameraet hos en fynsk kunde fangede meget nonchalant pakkehåndt­ering

- HEINE JØRGENSEN heine@eb.dk PRIVATFOTO

En fynsk postkunde oplevede tirsdag en saerdeles alternativ måde at håndtere pakker på.

For da et postbud fra Postnord ankom med en stor forsendels­e til kundens adresse, fangede et overvågnin­gskamera en pakkehåndt­ering, der sjaeldent er set mere uelegant.

I en tilsynelad­ende alt for lille bil bakser postbuddet pakken med hesteudsty­r ned på jorden. Eller skal vi snarere sige kaster:

– Jeg syntes, det er superuprof­essionelt, den måde pakken bliver håndteret på, siger den fynske kunde, der ikke ønsker sit navn i avisen.

– Det kunne lige så godt have vaeret fire computersk­aerme. Jeg kan på ingen måde forstå, hvorfor det kvindelige postbud har fået så stor og tung en pakke med. I så fald burde hun have haft nogle hjaelpemid­ler til rådighed, så kunne det måske have vaeret undgået.

Fanget af overvågnin­gen

Kunden opdagede først den smadrede pakke, da han kom hjem fra arbejde. Men på overvågnin­gskameraet kan man tydeligt se, hvordan pakken kyles på jorden og senere traekkes gennem gruset:

– Jeg kan slet ikke forstå, hvordan man kan få sig selv til at håndtere andres ting på den måde. Efter min mening burde hun ikke have haft den pakke med, og i så fald burde hun have taget den med retur, da hun indså, hun ikke kunne håndtere den.

Det er ikke første gang, at familien har haft problemer med Postnord:

– Pludselig var der tre uger, hvor der ingen post kom. Og vi fik ingen besked om baggrunden for det.

Fået nok

– Så efter denne måde at håndtere min pakke på havde jeg bare fået nok.

Den fynske kunde har taget imod en uforbehold­en undskyldni­ng fra den lokale chef hos Postnord. Kunden håber, at firmaet tager ’kraftigt ved laere’ af sagen. Ekstra Bladet kender kundens navn og adresse. Sagen er samtidig blevet bekraeftet og beklaget af Postnord.

 ??  ?? En lille bil og en alt for stor pakke fik postbuddet til at vaelge en meget alternativ håndtering af pakken.
En lille bil og en alt for stor pakke fik postbuddet til at vaelge en meget alternativ håndtering af pakken.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark