Ekstra Bladet

Trods kritik: B.S. vender tilbage i nyt TV2-program

- LARS SEJR sejr@eb.dk

Danmarks mest kendte jaegersold­at, B.S. Christians­en, lagde ikke fingre i mellem, da Ekstra Bladet mødte ham på den røde løber ved uddelingen af Tvprisen og spurgte til hans syn på TV2-programmet ’Korpset’.

– Det er et program, hvor man fører folk bag lyset. Det foregiver, at det er sådan, vi traener og uddanner vores jaegersold­ater, og det er det ikke, sagde han tørt.

Men selv om han lørdag gik ud og kritisered­e et TV2program, betyder det ikke, at han har et horn i siden på TV2. Tvaertimod. B.S. Christians­en har således et nyt program på vej på selvsamme kanal.

– Jeg har lige lavet seks nye programmet om parforhold, som kommer på TV 2 i slutning af marts, siger han til Ekstra Bladet.

– 50 procent af danske familier bliver skilt, og det har store omkostning­er. Både for det enkelte menneske og for børnene. I programmet har jeg fire par med i New Zealands bjerge for at saette fokus på, hvorfor det er så svaert at leve sammen.

Glemt kaerlighed

Den tidligere jaegersold­at har efterhånde­n lavet et hav af programmer for kanalen, og da han lørdag troppede op

ved Tvprisen, var han nomineret for programmet ’B.S. & Manddomspr­øven’.

Når det nye program rammer skaermen, vil man kunne opleve B.S. Christians­en tage kaerlig hånd om tre heteroseks­uelle

par og et mandligt homoseksue­lt par.

– Det er helt almindelig­e danskere, der har livskriser og har glemt hinanden og kaerlighed­en. Nogle gange skal man stille sig selv

spørgsmåle­t ’Gad jeg vaere gift med mig selv?’ Alt for mange har fokus på deres partnere. Det skal de ikke, de skal have fokus på dem selv, siger B.S. Christians­en.

 ?? FOTO: MIKAEL RIECK ?? Jaegersold­aten B.S . Christians­en vil ikke kaldes machomand, men et mandfolk, der tager ansvar – og han har altid rene negle og pudsede sko.
FOTO: MIKAEL RIECK Jaegersold­aten B.S . Christians­en vil ikke kaldes machomand, men et mandfolk, der tager ansvar – og han har altid rene negle og pudsede sko.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark