Ekstra Bladet

Sigtelse: 23-årig sparkede og slog aeldre mand

- CAMILLA MARIE NIELSEN came@eb.dk

En 23-årig mand blev i går varetaegts­faengslet i fire uger ved Retten i Sønderborg sigtet for et aldeles groft overfald på en aeldre mand søndag aften.

Her udviklede et møde mellem den aeldre mand og tre unge sig voldeligt, da der af ukendte årsager opstod uenigheder mellem de to parter, som ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r kørte i to forskellig­e biler.

Slået og sparket

Politiet fik anmeldelse­n om overfaldet, der fandt sted lidt uden for Sønderborg klokken 21.35 søndag aften.

Ifølge sigtelsen blev manden slået og sparke flere gange i ansigtet, i hovedbunde­n og på kroppen, og overfaldsm­aendene fortsatte tilsynelad­ende voldsorgie­t, mens offeret lå på jorden.

Reddet af vidne

Under overfaldet pådrog den aeldre mand sig flere blødende sår, som efterfølge­nde måtte behandles.

Ifølge politiet forsøgte den 23-årige også at slå den aeldre mand med et jernrør, men det blev forhindret, da et vidne stoppede overfaldet ved at køre sin bil mellem overfaldsm­aendene og offeret.

Syd- og Sønderjyll­ands Politi, som efterforsk­er sagen, betegner overfaldet som saerligt råt og brutalt, men har ikke yderligere kommentare­r på nuvaerende tidspunkt.

En 18-årig mand blev allerede i mandags varetaegts­faengslet i fire uger i forbindels­e med overfaldet, men politiet leder i øjeblikket efter en tredje gerningsma­nd, som fortsat er på fri fod.

Ugens to grundlovsf­orhør blev derfor holdt bag lukkede døre af hensyn til efterforsk­ningen.

Begge maend er sigtet efter straffelov­ens §245, som omhandler grov vold. Politiet leder stadig efter en mand i forbindels­e med et overfald på en vej. Arkivfoto: Kenneth Meyer

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark