Ekstra Bladet

Gyldne håndtryk

- Kim Hansen Herlev Bent Pedersen, Lysholm Alle 88, Haslev

Erhvervsli­vets jubel og klapsalver ville ingen ende tage, da EU blev udvidet med de østeuropae­iske lande, for kun på den måde kan de se den danske model død om nogle år.

Den globale verden er undergange­n for samtlige lønmodtage­re i Norden – de ved det bare ikke endnu.

De stemmer på partier, der vil have konkurrenc­e på manuelt arbejde, mens de samme partier skåner akademiker­ne, hvor mange politikere mener, at de hører hjemme iblandt. Her stiger lønniveaue­t konstant, og der oparbejdes enorme gyldne håndtryk, når man afskediges, mens lønnen falder og falder på det manuelle område.

Gyldne håndtryk er en vittighed for de naermeste. SAS har måttet bøje sig, og man vil nu skabe arbejdspla­dser andre steder i Europa, hvor en arbejder ikke har ret til pension, sygedagpen­ge, barsel eller ferie Alle de kriminelle nasserøve, mordere, voldsforbr­ydere og voldtaegts­forbrydere, der frit går rundt i Danmark, blaeser højt og flot på den danske retskaffen­hed.

Vi burde bygge en skurvognsb­y med et højt hegn og et minefelt rundt om, og der skal alle, der er dømt for en forbrydels­e, opholde sig, indtil de er faerdige med at pisse på den danske befolkning.

Det vaerste er, at vi her i samfundet accepterer dette vanvid, og at vi følger nogle latterlige FN-konvention­er.

Donald Trump er den første statsleder i den vestlige verden, der har holdt, hvad han har lovet i sin valgkamp, og det er ikke faldet i god jord hos de politiske korrekte tabere i dette land.

Med Donald Trump ved roret er der muligheder for at redde den vestlige verden. Donald Trump er den første statsleder i den vestlige verden, der har holdt, hvad han har lovet i sin valgkamp – det er befriende, mener Bent Lysholm.

 ?? FOTO: AP ??
FOTO: AP

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark