Ekstra Bladet

Holst: Jeg vil slutte bedst muligt

Brøndby-spilleren øjner muligheder efter salget af Andrew Hjulsager

- Foto@eb.dk

Frederik Holst ved endnu ikke, om han forlaenger med Brøndby i dette forår. DUBAI (Ekstra Bladet): Frederik Holst fik ikke alt for mange minutter på banen i slutningen af efterårssa­esonen, hvor en anden dansker ved navn Andrew Hjulsager stjal billedet i venstre side på Brøndbys offensive midtbane.

Men med Hjulsagers afgang til Celta Vigo kan det vaere, at der endelig bliver mulighed for en fast plads i traener Alexander Zornigers startopsti­lling.

En chance, der ikke må glippe for den 22-årige Brøndby-knaegt.

Selv om Holst tidligere har udtalt at kontraktfo­rhandlinge­rne med klubben ikke ligefrem kører som smurt og et muligt skifte sagtens kan blive en realitet til sommer, så har det alligevel givet ham blod på tanden, at én af de offensive pladser på midten pludselig er blevet ledig og inden for raekkevidd­e.

– Lige meget, om jeg skriver en fireårig kontrakt med klubben eller tager af sted til sommer, så vil jeg altid give den en skalle. Jeg vil gøre mit ypperste for at sikre, at vi kommer til at slutte bedst muligt. Men spørgsmåle­t er så, om jeg griber den, siger Frederik Holst til Ekstra Bladet, da han bliver spurgt om muligheden for at laegge billet ind på Andrew Hjulsagers venstre kant.

– Der er i hvert fald en mulighed for at spille sig taettere på holdet.

Nyindkøb på banen

– Nu skal vi huske på, at Lebogang Phiri var ude med sygdom, men ja, det giver da blod på tanden, at klubben ikke har hevet en ekstra spiller ind (i januars transfervi­ndue, red.), så nu er det da bare med at give den gas de naeste to uger, lyder det fra Holst, som startede inde i torsdagens traeningsk­amp mod Jeonbuk Motors i turneringe­n Dubai Internatio­nal Cup.

Brøndby endte med at vinde kampen 4-2 bl.a. på grund af den dobbelte målscorer Kamil Wilczek.

I første halvleg benyttede Alexander Zorniger sig af sit stjernesku­d Hany Mukhtar centralt og med Frederik Holst på venstrekan­ten og det nye skud på stammen fra RB Leipzig, Zsolt Kamál, i den modsatte side.

Det giver da blod på tanden, at klubben ikke har hevet en ekstra spiller ind

Det lignede en mulig starttrio på Brøndbys offensive midtbane med det ene forbehold, at Lebogang Phiri sad ude pga. sygdom.

Brøndby spiller deres naeste opgør i traeningst­urneringen på tirsdag mod Göteborg. Men den egentlige test, om Zornigers nye midtbaneko­nstellatio­n kommer til at stå distancen, bliver i derbyet mod rivalerne fra FCK i Superligae­n den 19. februar.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark