Ekstra Bladet

Skam jer, Royal Arena

Folk kan prøve at kraeve kvaje-bajere af ledelsen i Royal Arena 1

- CHRISTIAN KLOSTER Fadøls-kaos: Usynlige skilte: Jammerlig mad:

Der er brugt hele 325 mio. skattekron­er på Københavns nye Royal Arena, som har kostet i alt 1,4 milliarder kroner.

Til sammenlign­ing har Danmarks anden multiarena, Boxen i Herning, kostet blot 329 millioner. Alligevel er Royal Arena ikke større.

Begge har plads til 15.00016.000 gaester, så med en merpris på en milliard kroner må man forvente en fejlfri arena og et naesten royalt serviceniv­eau. Det får man ikke. Heldigvis opstod der ikke det frygtede trafikale kaos, og der findes rigeligt med parkerings-facilitete­r i gå-afstand – men alligevel gik meget galt.

– Vi har en del at laere. Vi skal eksempelvi­s blive bedre til at laese tilstrømni­ngen af gaester, så der ikke opstår køer, når folk skal have øl. Vi skal også have styr på vores lockers (skabe, red.), lover Svend Blem, ingeniør fra Royal Arena.

Mange mistede tålmodighe­den i lange køer i barerne og fik ikke fadøl med ind til koncerten. Bar-cheferne havde regnet med, at folk ville komme tidligere. Man havde forudskaen­ket et højt antal øl, som blev dovne og haeldt ud, da folk udeblev. Pludselig kom alle samtidigt, og så opstod de frygtede flaskehals­e.

Der er vanskelig at finde arenaens hovedindga­nge A, B, C, som er elendigt skiltet. Bogstavern­e er af hensyn til arkitektur og aestetik små og ikke-oplyste, så folk render rundt udenfor og søger. Også symbolerne til toiletter er grå, uoplyste og usynlige.

Mange gaester var vrede over at betale eksempelvi­s 55 kr. for en Royal Burger.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark