Ekstra Bladet

NU GÅR DE HELE VEJEN

– På Stamford Bridge havde man en følelse af, at de fejrede mere end bare sejren over Arsenal, siger Morten Bruun, der godt kan se Chelsea løbe med både mesterskab og FA Cup

- Tch@eb.dk

Eden Hazard lukkede reelt kampen kort efter pausen med et smukt solomål, hvor han modtog bolden på midten og slalom-løb sig igennem Arsenal-forsvaret og scorede. mere end bare sejren over Arsenal. Det er svaert at se dem smide 12-15 point i deres sidste 14 kampe. De ser naermest usårlige ud, og de har allerede mødt Arsenal, Liverpool og Tottenham to gange, svarer han.

– Hvor stor en aktie har manager Antonio Conte i, at holdet virker så kampklart og motiveret?

– Det ville vaere urimeligt ikke at give ham kredit for det. Han overtog jo et hold,

der sluttede som nummer ti sidste år, og da Chelsea fik en lidt skidt start, foretog han en lille, taktisk aendring ved at lave et tremands-forsvar. Den sad lige i bullseye.

– De små tilløb til mytteri har han formået at tage i opløbet. John Terry smiler på baenken, og Fabregas og Willian ser også ud til at leve med at sidde derude.

– Den slags er selvfølgel­ig også nemmere at acceptere, når resultater­ne er der.

– Hans spillere virker enormt motiverede, hvor man hos andre tophold fornemmer, at nogle spillere måske ikke er sultne nok.

– De optraeder med udstråling og er meget intense i forhold til hinanden, hvis en af dem for eksempel forsømmer at tage et løb.

– Holdet og truppen ser vel også ret komplet ud?

– Ja, det er et hold uden svage punkter. Nu skal de heller ikke spille i Europa og

har derfor ikke så mange kampe.

– I FA Cup’en kan alle så få spilletid, og jeg kan godt se dem vinde begge dele, siger Morten Bruun.

Smukt solomål

Marcos Alonso bragte topholdet foran efter 13 minutter, og Eden Hazard lukkede reelt kampen kort efter pausen med et smukt solomål, før de sidste to mål faldt i den absolutte slutfase.

 ?? FOTO: AP ?? Legestue
FOTO: AP Legestue

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark