Ekstra Bladet

Når først du har set din kone i ekstase, mens hun bliver knaldet af en anden, så glemmer du det aldrig

– men lad vaere med at knalde mine ekskaerest­er, tak

-

hinanden …

Da jeg vender episoden med min ven dagen efter, får det ham til at taenke på sin oplevelse i swingerklu­bben.

– Da jeg var i swingerklu­b med min kaereste første gang, så jeg hende sammen med tre ’tilfaeldig­e pikke’. Det var cool nok, fortaeller han mig og tager en ordentlig slurk af sin øl.

– Det var anonymt. Men da hun ville traekke en mand med, som hun havde haft øje på laenge, gik jeg helt i sort. Pludselig gik det fra anonyme pikke til en reel person.

På den ene side at vaere for åbne forhold og swingersex. På den anden side at maerke hjertet galopere, når kaeresten – eller ekskaerest­en – er sammen med andre.

– Når først du har set din kone i ekstase, mens hun bliver knaldet af en anden, så glemmer du det aldrig igen. Den er der ikke så mange, der lige husker at tage med i deres risikobere­gning, inden de traeder ind ad døren, siger han.

Men det kan vaere svaert både at vaere åben og frisindet og samtidig erkende sin jalousi.

Når jeg siger, at jeg ikke tror på monogami, så er det, fordi jeg gennem 30 voksne år har set monogami føre til kroniske småløgne, indebraend­thed, fordrukken utroskab, årelange affaerer. En af mine venner fortaeller mig jaevnligt om sin sex med konen. Det foregår med lukkede øjne, fordi han mister potensen af at se på hende, når hun rider ham. En potens, der intet fejler, når han er sammen med sin elskerinde.

– Vi gør akkurat det, der er nødvendigt, for at vi begge kommer, som han siger. Sådan har det vaeret i 13 år. Jeg får kvalme ved tanken.

Selv om jeg ikke tror på monogami, så bliver jeg stadig jaloux. Nogle gange braendende.

mig indimellem over min jalousi. Men den minder mig om, at mine relationer ikke er ligegyldig­e. Det er jeg til gengaeld stolt af.

Om du svaerger til monogami og den eneste ene. Om du har valgt det åbne forhold med flere kaerlighed­s- eller seksuelle relationer. Om du går fra den ene model til den anden:

Spring ud af skabet. Hvis du har seksuelle laengsler, som du ved, du ikke kan leve uden at få indfriet, så sig det. Hvis du ikke har lyst til at se din kaereste forsvinde i ekstase med en anden kvinde oven på sin pik, så sig det. Hvis du bliver jaloux over, at hende, du er lun på, knalder med din bedste ven, så sig det.

Det kan vaere svaert. Men at lade vaere er vaerre.

Frisind eller ej: Jeg vil stadig hellere have en veninde end en stangsøste­r.

 ??  ?? DET ER HELDIGVIS FOR JEG TROR JO VI TALER OM DILEMMAET. OG JA, JEG SKAMMER
DET ER HELDIGVIS FOR JEG TROR JO VI TALER OM DILEMMAET. OG JA, JEG SKAMMER

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark