Ekstra Bladet

MORTEN KJELDBERG STEPHANIA POTALIVO.

-

Hvem husker ikke den skønne kvinde? Vores forhåbning­er var skyhøje til hende ved Eurovision­ens Melodi Grand Prix i 2002 … hun vandt i Danmark, men i Estland blev det til sølle syv point og en sidsteplad­s – suk. MEN siden har haft gang i sangkarrie­ren andre steder i verden og giver den stadig gas med sin smukke stemme. Hun ser sgu da også dejlig ud i sin giraf-inspirered­e kjole, men hey, skulle vi så ikke have valgt en lettere sko? Og vaek med den grimme taske.

MALENE

Armen, det er jo så yndigt. Danseglaed­en lyser stadig ud af

Begge i deres livs forår med sprøde kinder, fast barm og ingen appelsinhu­d. Man kan gemme sig bag meget i ungdommens kådhed, meeeen huller på bukserne og udslidte støvler? Taenk sig, at jeg skulle lyde som et gammelt røvhul, men Morten har for 87.613. gang iført sig NAESTEN samme gadedrenge-look, og NU falder hammeren (og nej, din guddommeli­ge krop kan ikke redde dig): Stephania ser dejligt frisk ud med aeblekind og eksotisk glød, men et baelte naeste gang, smukke pige. Når Nordens blonde Valkyrie møder sydens ulmende charme, bliver det til en cocktail som denne. Smykkedesi­gner og reality-faenomenet ser sgu da dejlige ud sammen. Hun i saedvanlig farverig stil, der dog i dag er minimeret til en leopard-symfoni med guld-elementer og han i andendags-tøj med paen skjorte og smart vinterstøv­le. Ikke et ondt ord skal lyde om denne overstrømm­ende realitylyk­ke, der giver så mange unge mennesker et indhold i livet og et ønske om at nå op, op, op … op på berømmelse­ns tinder. LOOOVE IT!

MAI MANNICHE GUSTAV

fra ’Paradise Hotel’ (altså vaerten, ikke en af deltagerne) havde forsøgt sig med lidt ’smart i en fart på den københavne­r-agtige facon’. Hun er jo en smuk pige, men der går en tand for meget fladhår og vasketøjs-diva i den. Børnelokke­r-frakken havde måske vaert klaedelig til en Erik Brandt eller Klaus Pagh-type, men Rikke, den gør sgu ikke noget godt for dig. Så skulle du have kørt looket helt ud med charmeklud og røgfarvet brille.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark