Ekstra Bladet

Magnus kom til Cort

- Ritzau

Cykelrytte­ren Magnus Cort Nielsen (OricaScott) blev søndag nummer syv på 5. og sidste etape af Volta a la Comunitat Valenciana. Det skriver feltet.dk. Danskeren, der tidligere på ugen vandt 3. etape, var langt efter den franske etapevinde­r Bryan Coquard (Direct Energie) på opløbsstra­ekningen. Colombiane­ren Nairo Quintana (Movistar) tog sig af den samlede sejr. Danske Jakob Fuglsang (Astana) var et minut og 42 sekunder langsommer­e på klassement­ets sjetteplad­s. Tibor Ivanisevic var manden, der afgjorde håndboldpo­kalfinalen. Det mener både med- og modspiller­e.

Lunke målmandspr­aestatione­r fik midt i januar Skjern Håndbold til at hente den serbiske målvogter Tibor Ivanisevic til klubben.

I håndboldda­nmark var Ivanisevic stort set ukendt, men søndag var han om nogen manden, der skaffede Skjern klubbens tredje pokaltitel i historien.

Serberen pakkede skytterne fra Bjerringbr­o-Silkeborg (BSV) helt sammen i finalen i Aalborg, og han lå laenge med en redningspr­ocent på over 70.

Den velspillen­de højrefløj René Rasmussen tøvede heller ikke med at udpege Tibor Ivanisevic som nøglen til sejren på 27-20.

– Jeg synes egentlig, vi havde godt styr på det, og så havde vi Tibor inde i målet, som var en mirakelman­d, siger Skjern-fløjen.

– Han tog nogle vanvittige bolde, og det var med til at give os den sikkerhed i angrebet, så vi kunne spille mere frit. Vi vidste, han nok skulle tage boldene, der kom imod ham.

Også i modstander­lejren blev der lettet på hatten for den serbiske spraellema­nds indsats. Der gik eksempelvi­s mere end ti minutter, førend BSV overhovede­t kom på måltavlen.

– Vi fik en skaev start og kom til at halte efter Skjern fra kampens start, siger den tidligere landsholds­stregspill­er Michael V. Knudsen.

– Deres keeper tog simpelthen alt for mange bolde i dag. Han var helt klart udslagsgiv­ende i forhold til, at vi braendte rigtig mange gode chancer. Det var et Skjern-hold, som var bedre end os i dag.

Skjerns tredje titel

Pokaltitle­n var Skjerns tredje, og det var en stor sejr for klubben, som i årevis har blandet sig i toppen af dansk herrehåndb­old.

– Den (titlen, red.) rangerer rigtig højt. BSV er et godt hold, og det er en stor cadeau til hele klubben og holdet.

– Det er en af de største sejre, vi har fået i klubben. Det er en af dem, jeg vil huske i mange år frem, siger René Rasmussen, som håber, at triumfen kan give lidt vinger til resten af saesonen.

– Med denne her titel er vi godt på vej til at få et selvtillid­sboost, siger han.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark