Ekstra Bladet

SEX HOS MAHOGNI-FORLAGET

-

GYLDENDAL – forlagenes svar på Damernes Magasin – gik i 2015 ind i markedet for erotisk litteratur. Men glaeden ved nye dristige titler varede kort.

Mahhogni-forlagets talsmand Carsten Odgaard siger til Berlingere­n:

’Det er vores erfaring, at det meget erotiske er mindre interessan­t for laeserne, så vi er søgt vaek fra det.’

Odgaard foretraekk­er romantiske historier uden rigtig sex.

BERLINGERE­N har derefter taesket rundt i den akademiske verden for at finde saerlinge, der er nøjsomme, hvad angår erotik.

Jagten lykkes på Fyn. En lektor, ph.d. Gry Høngsmark Knudsen fra universite­tet i Odense, udtaler:

– Jeg tror ikke, genren kan baere kun at fokusere på sex. På et tidspunkt kan det ikke blive ved med at traekke interesse. HVAD I ALVERDEN mener konen med, at sex ikke kan blive ved at ’traekke interesse’? Ved en afstemning her i Slyngelstu­en er det – med alle stemmer mod nul – vedtaget at henstille til Syddansk Universite­ts ledelse at overflytte Gry Knudsen til gartnerafd­elingen. Hun traenger til nogle basisstudi­er i biers utraetteli­ge omgang med blomster. Bagefter kan hun selv fortsaette forskninge­n bag universite­tets mange buske. Vi skyder på, det nok skal ’traekke interesse’.

 ?? FOTO: JØRGEN SPERLING ?? Slyngelstu­en mener – i lighed med Groucho Marx – at sex er kommet for at blive. Gyldendal har det anderledes.
FOTO: JØRGEN SPERLING Slyngelstu­en mener – i lighed med Groucho Marx – at sex er kommet for at blive. Gyldendal har det anderledes.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark