Ekstra Bladet

Vi blev skaeldt ud som børn

Danni føler sig ydmyget af folkene bag Reality Awards

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@eb.dk

For tredje år i traek stjal Nicole Brøggler og Danni Sigen fredag aften al opmaerksom­heden ved Reality Awards.

I år ankom hun iført fem meter sort reb, struttede bryster og bare balder.

Men det outfit blev for meget for arrangører­ne af prisfesten. Og det undrer Danni Sigen.

– Jeg havde på forhånd informeret arrangører­ne om, at Nicole ville komme nøgen iført japansk bondage. Planen var hele tiden, at vi ville gå ned ad den røde løber sådan, og derefter skulle hun skifte tøj, siger han til Ekstra Bladet.

Derfor blev det vovede par også noget overrasked­e, da Kit Nielsen, der arrangerer Reality Awards, pludselig bad Nicole om at tage tøj på.

– Vi blev kaldt til siden og skaeldt ud som små børn med ord som; der er sponsorer, der betaler mange penge for at have deres logo på pressevaeg­gen. Øhh ja, og så taenker jeg, de også gerne vil have en masse billeder i pressen, skriver Danni Sigen på sin blog.

Intet i numsen

Over for Ekstra Bladet uddyber han, at aftalen hele tiden havde vaeret, at de ikke måtte putte noget op i numsen under festlighed­erne. En aftale, som de fuldt ud holdt.

– Jeg synes, at det er totalt respektløs­t at behandle os på den måde. Hvad ville det show have vaeret uden os, spørger Danni Sigen.

Kit Nielsen forstår ikke helt kritikken fra Danni Sigen, og hun kan slet ikke genkende hans udlaegning af forløbet.

– De fik lov til at gå den røde løber faerdig, inden vi stille og roligt beder Nicole om at tage tøj på. Reality Awards har rykket sig meget de sidste fire år, og vi er er meget mere end bare bryster, siger Kit Nielsen.

Hun synes, at Nicole Brøggler og Danni Sigen fik lige lovlig meget opmaerksom­hed for deres nøgenstunt.

Danni Sigen og Nicole Brøggler har hele tiden sagt, at de ville give den total gas til Reality Awards tre gange.

– Så naeste år kan arrangører­ne ånde lettet op, siger Danni Sigen.

Hvad ville det show have vaeret uden os?

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Fem meter reb, en pisk og et halsbånd. Sådan satte Nicole Brøggler og Danni Sigen gang i Reality Awards 2017.
FOTO: MOGENS FLINDT Fem meter reb, en pisk og et halsbånd. Sådan satte Nicole Brøggler og Danni Sigen gang i Reality Awards 2017.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark