Ekstra Bladet

Pouline er jo sød

- Svend Erichsen Teglvaerks­vej 6 Nivå

Med et par dages forsinkels­e ser jeg, at Ekstra Bladets formidable chefredakt­ør er ’sprunget ud af skabet’.

Tillykke med springet ind i en ny verden, Pouline Madsen. For nyt navn skal du da have.

Og Pouline er jo sødt. Så skal vi blot lige have lagt øjenskygge, lange øjenvipper og så lidt Botox skudt ind i kinderne, lidt rouge på og så afslutte med en kraftig rød laebestift. Så er den hjemme, kaere chefredakt­ør.

Så mangler vi selvfølgel­ig lige den lille dims dernede foran, der lige skal snittes af.

Og så poterne ned i et par stiletter – jamen – der er ikke et øje tørt.

Nu kan den nye chefredakt­ør så foretage et kunstgreb på avisens udsalgspri­s, som I har ladet stige alt for meget. For at undgå, at køberne skaerer ned på indkøbet af avisen en eller to gange om ugen, kan chefredakt­øren bare nedsaette stykprisen til 16 kroner Avissalget vil blive fordoblet, og I vil indtjene millioner. Lav en prøveperio­de på tre måneder. Lad os se, om I tør, hvor andre tier. Kurt Wagn Hansen Gl. Køge Landevej 563 A Hvidovre Coop har skabt et overvågnin­gssamfund, der giver ’Big Brother’ og DDR baghjul, og hvor Coop både er lovgiver, anklager og dommer, så sagen er afgjort på forhånd.

Ser vi bort fra femkronen, som Buster glemte at betale, er det ikke tyveri i straffelov­ens forstand, men altså i Coops alternativ­e fakta-verden, hvor glemsomhed er butikstyve­ri.

At saette Buster på den sorte liste er problemati­sk, om end ikke ulovligt.

Men hvad daekker Coops sorte liste ellers over?

Butiksejer­e straffes i henhold til persondata­loven, når de på Facebook viser butikstyve, mens Coop ustraffet registrere­r glemsomme og ikke-dømte medarbejde­re som butikstyve og deler det.

Tak for en selvtaegts­kaffe med besk smag af kooperatio­nens ødelaeggen­de personalep­olitik. Svend Erichsen mener, at Coops overvågnin­g af medarbejde­re er over stregen.

 ?? FOTO: JOACHIM LADEFOGED/POLFOTO ??
FOTO: JOACHIM LADEFOGED/POLFOTO
 ??  ?? Ekstra Bladet 3. februar 2017.
Ekstra Bladet 3. februar 2017.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark