Ekstra Bladet

ANE OG ULRIK Gift, men skilt, inden eksperimen­tet sluttede

- PRIVATFOTO PERNILLE CHRISTENSE­N JULIE KRAGH

Det var alt andet en kaerlighed ved første blik da Ulrik Pihl og Ane-Marie Fleischer Larsen blev gift den allerførst­e gang, de så hinanden. Parret brød allerede med hinanden under optagelser­ne, da deres forhold gik helt i hårdknude.

Siden har Ane trukket sig fra medierne, mens Ulrik blandt andet har deltaget i ’Robinson Ekspeditio­nen’. Den store kaerlighed har han stadig ikke fundet.

– Jeg er desvaerre stadig single. Der sker ikke så meget på den front. Jeg synes, at jeg er så opsøgende, som jeg overhovede­t kan vaere, siger Ulrik.

– Jeg går ikke så meget i byen og er heller ikke på Tinder, men jeg kigger efter kvinden i mit liv, når jeg er ude at løbe eller står i køen i Fakta, men det er ikke rigtigt lykkedes endnu, siger han.

Når den nye saeson af ’Gift ved første blik’ i aften starter, skal fynboen se med hjemme fra sofaen.

– Jeg håber, det går godt for de fire par, der skal vaere med, og at de forbliver gift. Det er klart, at når programmet løber over skaermen, så vaekker det nogle følelser i en. Den der spaendthed, man har indeni, men samtidig også skuffelsen over, at det ikke gik. At det, jeg havde håbet på og satset på, brast. Det var ikke så fedt, siger han.

Jeg går ikke så meget i byen og er heller ikke på Tinder

Der ligger ofte flere års kaeresteri og måneders planlaegni­ng bag, når to mennesker vaelger at sige ja til hinanden foran en praest.

Men sådan er det ikke for de fire par, der for rullende tv-kameraer bliver ’Gift ved første blik’ på DR.

I aften går den nye saeson af det licensfina­nsierede dating-program i gang, og her bliver Mette fra Ringsted smedet sammen med en vildtfremm­ed mand.

I otte måneder før optagelser­ne til programmet startede, havde hun forgaeves ledt efter en kaereste, og derfor gav hun det noget utradition­elle kaerlighed­seksperime­nt en chance.

– Jeg har set de foregående saesoner, og jeg synes, det er meget interessan­t at lade eksperter matche folk, siger Mette til Ekstra Bladet.

’Gift ved første blik’s eksperter består af et panel af psykologer, sexologer, parterapeu­ter og en antropolog, der ud fra deres forskellig­e faglighede­r sammen finder frem til de bedste matches blandt ansøgerne. Omkring 220 kvinder og 80 maend havde meldt sig til fjerde saeson af programmet, oplyser DR.

Tror på ekspertern­e

– Jeg har ret stor tiltro til ekspertern­e, men det helt afgørende er jo, om der også er kemi mellem de par, de saetter sammen, siger 32-årige Mette, der godt nok har søgt kaerlighed­en, men ikke den berømmelse, der følger med, når man er med i et så ekspo-

220 kvinder og 80 maend havde meldt sig til fjerde saeson af programmet

 ??  ??
 ?? FOTO: JAKOB MYDTSKOV ?? Ulrik og Anes forhold gik helt i hårdknude.
FOTO: JAKOB MYDTSKOV Ulrik og Anes forhold gik helt i hårdknude.
 ??  ?? Lene og Tobias er kaerester i dag.
Lene og Tobias er kaerester i dag.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark