Ekstra Bladet

GIFT VED FØRSTE BLIK

Med en fremmed på tv

- Pc@eb.dk; julie.kragh@eb.dk

neret tv-program, som ’Gift ved første blik’ er.

– Tv-delen gjorde, at jeg overvejede det en ekstra gang. Det er jo ikke ens faglighed, men udelukkend­e ens personligh­ed, der er fokus på, siger Mette og fortaeller, at hendes omgivelser blev noget overrasket over, at hun skulle vaere med i et tv-program.

Og så med kamera på

– Jeg er nok ikke lige typen på det. Men hvis nu jeg kunne finde HAM, så var det måske det hele vaerd, siger Mette, der arbejder som sundhedsko­nsulent.

Mette og den mand, hun i programmet bliver gift med, har i forbindels­e med ’Gift ved første blik’ sagt ja til at give hinanden og eksperimen­tet fem uger. Fem uger med kamera på, vel at maerke!

– Det er ret intenst at møde et nyt menneske på den måde– og så med kamera på, siger Mette smågrinend­e.

– Det var hårdt til tider, men det var også godt. Når man sidder der foran kameraet, bliver man tvunget til at reflektere­r og saette ord på nogle ting, som man nødvendigv­is ikke når til så tidligt i et forhold, siger Mette og fortsaette­r.

– Men det var også rart, når vi bare var os selv. Det er altså lidt mere naturligt, når der ikke sidder en kameramand ved siden af, når man snakker, siger hun.

Det er jo ikke ens faglighed, men udelukkend­e ens personligh­ed, der er fokus på

Det er i aften kl. 20.45, at der er saesonprem­iere på ’Gift ved første blik’ på DR1

 ?? FOTO: SNOWMAN FOTO: SNOWMAN/DR ?? Vil finde HAM– Hvis nu jeg kunne finde HAM, så er det måske det hele vaerd, fortaeller Mette, der bliver gift i aften.
FOTO: SNOWMAN FOTO: SNOWMAN/DR Vil finde HAM– Hvis nu jeg kunne finde HAM, så er det måske det hele vaerd, fortaeller Mette, der bliver gift i aften.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark