Ekstra Bladet

LINE OG MICHAEL Gift - igen

-

Sidste saeson af ’Gift ved første blik’ slog alle rekorder. To par ud af fire valgte nemlig at forblive gift, efter eksperimen­tet var slut, og nu – halvandet år efter parrene sagde ja til en fuldstaend­ig fremmed person på Københavns Rådhus – er de stadig sammen.

Line Rask og Michael Hansen flyttede sammen til New York, kort efter programmet var slut. Her havde Michael fået job i Bjarke Ingels’ firma. Og alt tyder på, at livet ’over there’ passer parret. I hvert fald blev de gift endnu en gang i oktober. Helt uden rullende kameraer, men til gengaeld med ingen ringere end ’Elvis’ som praest.

– Folk synes, det er helt vildt. Også amerikaner­ne på arbejdet, når de hører, hvordan vi blev gift ... Det kan de ikke helt forholde sig til, fortalte Michael til Ekstra Bladet i december.

Line tilføjede, at hun også havde lidt svaert ved at forholde sig til, at fremmede spørger hende, hvordan det går med hendes aegteskab.

– Det er så surrealist­isk, fordi de føler, de kender mig. Er det mon stadig relevant til kobberbryl­luppet?

22. juni kan de to udenlandsd­anskere fejre deres toårs bryllupsda­g.

Også det jyske par Randi og Niels er stadig mand og kone, men har ikke lyst til at vaere i offentligh­edens søgelys laengere, oplyser Niels til Ekstra Bladet.

 ?? PRIVATFOTO ?? 22. juni kan de to udenlandsd­anskere fejre deres toårs bryllupsda­g.
PRIVATFOTO 22. juni kan de to udenlandsd­anskere fejre deres toårs bryllupsda­g.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark