Ekstra Bladet

FODBOLD IKAS NYE STJERNE

. I5

- Gisle@eb.dk

de formkurve i African Nations Cup.

– Der har vaeret mange henvendels­er. Fra Italien, Rusland, Tyskland, Spanien … og nu skal jeg til at undersøge, om han ville kunne få en arbejds- og opholdstil­ladelse i England, siger den spanske agent, der snart tager til Aalborg for at mødes med Allan Gaarde.

Planen har hele tiden vaeret, at Superliga-klubben skulle udvikle Christian Bassogog og saelge ham videre med fortjenest­e, men succesen under mesterskab­erne i Gabon betyder, at salgsplane­rne er fremrykket.

Alt peger i retning af et sommersalg af AaB’s guldfugl, som i det nordjyske er blevet omskolet til angriber.

– Jeg skal i hvert fald have et møde med Allan for at høre, hvilke beløb vi taler om nu. Det her foregår jo i et samarbejde med AaB, siger Kaisor Basar og fortaeller, at AaB og camerouner­en faktisk blev enige om en kontraktfo­rlaengelse, inden han tog til Afrika.

– Ja, det er korrekt. De spillere, der gør det godt, vil vi naturligvi­s gerne belønne, siger Allan Gaarde til Ekstra Bladet.

Christian Bassogog er stadig på en lille kontrakt. Han lever fint i postnummer 9000, men der er ikke meget til pensionsop­sparingen.

Han kan nu se frem til lønforhøje­lse, og til sommer venter den helt store løncheck, når AaB haever den uventede gevinst og sender Afrikas stjerne videre ud i fodboldver­denen.

AaB’eren er ingen granitblok, men ganske fysisk staerk. Han bliver ikke verfet vaek i naerkampen­e og kan sagtens saette sig igennem. Det er en helt afgørende egenskab.

Han er vaeret profession­el fodboldspi­ller i under to år og kan stadig udvikle sig meget. Den 21årige camerouner­s potentiale er stort, og det er til en vis grad potentiale­t, som klubber betaler for.

Potentiale­t.

 ?? FOTO: ALL OVER ?? an AaB-angriberen ikke bare kalde sig afrikansk e spiller ved Africa Cup of Nations.
FOTO: ALL OVER an AaB-angriberen ikke bare kalde sig afrikansk e spiller ved Africa Cup of Nations.
 ?? FOTO: RENÉ SCHÜTZE ?? Alt peger i retning af et sommersalg af AaB’s guldfugl, som i det nordjyske er blevet omskolet til angriber.
FOTO: RENÉ SCHÜTZE Alt peger i retning af et sommersalg af AaB’s guldfugl, som i det nordjyske er blevet omskolet til angriber.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark