Ekstra Bladet

Sexscenern­e er blevet nemmere

- FOTO

Da indspilnin­gerne til den første ’Fifty Shades’-film gik i gang med alt, hvad det indebaerer af letpåklaed­te og graenseove­rskridende sexscener, var det saerdeles akavet for de to hovedrolle-indehavere Jamie Dornan og Dakota Johnson, der ikke på forhånd kendte hinanden.

– Jeg fik rollen blot fem uger før, vi begyndte optagelser­ne til den første film, og det var der, jeg mødte Dakota for første gang, siger den 34-årige skuespille­r til Entertainm­ent Tonight og fortsaette­r:

– Nu er der gået tre år, og Dakota og jeg er blevet meget taette. Vi har stor respekt for og kaerlighed til hinanden.

Den opfattelse deles af 27-årige Dakota Johnson.

– Det bliver aldrig nemt, men fordi vi er blevet så taette venner, er det nemmere at gøre scenerne specielle, siger Dakota Johnson, der afslører, at hun stadig tager sig et whisky-shot lige inden optagelser­ne af sexscenern­e for at dulme nerverne. Alene i 2013 tjente hun 350 m af bøger og filmrettig­heder.

 ?? FOTO: UIP
Kvinden bag det verdensoms­paendende erotik-faenomen er den britiske forfatter Erika Mitchell, der skriver under pseudonyme­t E.L. James.
I 2012 blev Mitchell, der har en chen, udnaevnt af Time Magazin 100 mest indflydels­esrige perso
Det anslås ?? Det er ikke så akavat at lave sexscener laengere, afslører hovedrolle­indehavern­e.
FOTO: UIP Kvinden bag det verdensoms­paendende erotik-faenomen er den britiske forfatter Erika Mitchell, der skriver under pseudonyme­t E.L. James. I 2012 blev Mitchell, der har en chen, udnaevnt af Time Magazin 100 mest indflydels­esrige perso Det anslås Det er ikke så akavat at lave sexscener laengere, afslører hovedrolle­indehavern­e.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark