Ekstra Bladet

Verdens mest oplagte casting

-

At ’Fifty Shades of Grey’fortsaette­lsen har Kim Basinger på rolleliste­n, er naesten for oplagt. Hun indtog nemlig i 1986 hovedrolle­n i den erotiske filmsucces ’9 ½ uge’, hvor hun spillede over for den mystiske og dominerend­e Mickey Rourke.

Dermed er parallelle­rne til forfatter E.L. James’ univers på plads, og nogle mener, at forfattere­n er blevet lige lovlig inspireret af 80’erklassike­ren.

I ’Fifty Shades: I mørket’ spiller Basinger Christian Greys tidligere herskerind­e, der i tidernes morgen laerte ham alt om at vaere i et SMforhold, hvilket naturligvi­s skaber komplikati­oner i forhold til vores unge hovedperso­n Anastasia, der bliver spillet af Dakota Johnson.

 ?? N baggrund i tv-branne som en af verdens oner.
ige formue er på mere FOTO: UIP ?? Kim Basinger spiller Christian Greys tidligere herskerind­e i den nye ’Fifty Shades’-film.
N baggrund i tv-branne som en af verdens oner. ige formue er på mere FOTO: UIP Kim Basinger spiller Christian Greys tidligere herskerind­e i den nye ’Fifty Shades’-film.
 ?? FOTO: ALL OVER ?? Skuespille­r og sanger Noah Cyrus, der er datter af country-sangeren Billy Ray Cyrus, dukkede op på den røde løber med frit udsyn til undertøjet.
FOTO: ALL OVER Skuespille­r og sanger Noah Cyrus, der er datter af country-sangeren Billy Ray Cyrus, dukkede op på den røde løber med frit udsyn til undertøjet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark