Ekstra Bladet

Spørgsmåle­t er, om han selv har forstået, at showet er forbi

-

uvist, om Trump kun refererer til den amerikansk­e presse, eller om han mener pressen generelt. Men for at underbygge sin påstand udsendte Det Hvide Hus efterfølge­nde en liste med 78 episoder, som praesident­en mener ikke har fået nok opmaerksom­hed.

kaeden hopper af. Listen indeholder blandt andet terroransl­aget i København i februar 2015, hvor Omar el-Hussein draebte en person ved Krudttønde­n og senere samme dag endnu en person ved Den Jødiske Synagoge.

er også opført angrebene i Paris i november 2015 – herunder på spillested­et Bataclan Efter talen i Florida hastede Trump tilbage til Washington, hvor hans folk udsendte den løgnagtige liste.

– hvor 129 blev draebt og 400 såret. Terrorangr­eb, som blev fyldigt daekket i både nationale og inter

selvfølgel­ig også i de amerinatio­nale medier og kanske.

har gennemgået samtlige 78 episoder på Trumps liste, og der, hvor tv-stationen kan konstatere, at der virkelig har fundet et terroransl­ag sted, er de også blevet daekket. Og de fleste gange fra vaeg til vaeg. I medier over hele verden.

deres grunde til ikke at daekke islamisk terror. Men enhver med adgang til en computer kan på et minut søge sig frem til, at Trump taler mod bedreviden­de. Men hvorfor gør han det så? Og hvorfor stopper hans rådgivere ham ikke?

vaere, at han er fuldstaend­ig ligeglad med alle andre end de vaelgere, der har stemt på ham. Men ingen praesident lever laenge på løgne, og en dag kommer vaelgerne i Midtvesten vel også i kontakt med en computer.

 ?? FOTO: AP ??
FOTO: AP

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark