Ekstra Bladet

Udvist i debut

- KENNETH BEYER STALLKNECH­T Sådan gik det:

Danske Leon Andreasen (tv.) bliver udvist i sin debut for Hannover 96. Der er opgør i den tyske Bundesliga, da Energie Cottbus hjemme møder Hannover 96 med den danske midtbanesp­iller i startopsti­llingen. Kort før pausen bringer Rangelov hjemmehold­et i front. I 2. halvleg kommer Andreasen i dommerens bog efter 54 minutter, og blot 13 minutter senere modtager han igen en advarsel og derfor et rødt kort i sin debut. Leon Andreasen er dermed blevet udvist for alle de klubber, han har spillet for (AGF, Werder Bremen, Mainz 05, Fulham og Hannover 96).

Hannover 96 tabte opgøret med 3-1, da Energie Cottbus scorede yderligere to gange efter Andreasens udvisning, inden Fahrenhors­t reducerede kort før tid. Leon Andreasen og Hannover 96 sluttede på 11.-pladsen i 2008/2009-saesonen af Bundesliga­en. Den danske midtbanema­nd fik 97 kampe for klubben, hvilket resultered­e i 15 kasser.

??  ?? Eurosportn­ews Billard: Snooker - World Grand Prix
20.00 Billard: Snooker - World Grand Prix, direkte
23.55 Eurosportn­ews 00.00Alpint: VM - Super-G (m) 01.00 Vinterspor­tsmagasine­t
- special 01.30 Universiad­en: Ishockey 02.30 Universiad­en: Langrend...
Eurosportn­ews Billard: Snooker - World Grand Prix 20.00 Billard: Snooker - World Grand Prix, direkte 23.55 Eurosportn­ews 00.00Alpint: VM - Super-G (m) 01.00 Vinterspor­tsmagasine­t - special 01.30 Universiad­en: Ishockey 02.30 Universiad­en: Langrend...