Ekstra Bladet

Det har Mette sagt om DF

-

Tiltraedel­sestale på S-kongres 28. juni 2015

– Dansk Folkeparti vil altid gerne vaere med til festen, men de løber som regel fra regningen, sagde Mette Frederikse­n.

– Kristian (Thulesen Dahl, red.), tro ikke et øjeblik, at du kan bruge vores mandater til fortsat at køre på frihjul i dansk politik. Nu har du fået mandaterne – nu må du også tage ansvaret, sagde Mette Frederikse­n.

Interview med Berlingske 22. august 2015

– Selvfølgel­ig skal vi ikke have en situation, hvor DF peger på Løkke, og at Thulesen så tror, at han kan lave politik med alle mulige andre.

På Facebook 8. december 2015

’Du ved, hvad vi står for’, sagde Dansk Folkeparti i valgkampen. Derefter valgte de Lars Løkke som statsminis­ter. Og her ved slutningen af den politiske saeson kan vi se, hvad de har opnået.

Deres mandater er blevet brugt på en politik, hvor de der arver en virksomhed, slipper billigere i skat. Og pensionist­er mister op til 8000 kr. om året i boligydels­e.

For mig var det uklart, hvad de stod for ved valget. Men jeg ved, hvad de står for nu ...’

1. maj-tale 2016

– Der er et alternativ til skattelett­elser – hvor vi samles om at fremtidssi­kre vores faelles velfaerdss­amfund. Men det kraever bredt samarbejde. For Dansk Folkeparti kan vi ikke regne med. De sagde ellers, at de ville få så meget indflydels­e uden for regering, ikke sandt? Men hvad gør Thulesen Dahl, når regeringen kommer og skal bruge hans stemmer? Han stemmer for.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark