Ekstra Bladet

GIFT I BEDSTE SENDETID: Jeg var chokeret da jeg så Nicolas

– Jeg måtte klistre et smil på, siger 33-årige Camilla

- PERNILLE CHRISTENSE­N Overvejede du det? pc@eb.dk

Camilla Ellekilde Høj kunne ikke rigtigt skjule det, da ’Gift ved første blik’ i aftes løb over skaermen. DR’s panel af kaerlighed­seksperter havde ikke lige frem fundet den mand til hende, som hun havde håbet på. I hvert fald ikke rent udseendema­essigt.

Nicolas er jo ikke et grimt menneske. Han er bare meget anderledes end min typiske drømmefyr

– Han var ikke, hvad jeg havde forventet eller håbet på. Jeg havde virkelig drømt om, at drømmefyre­n vil stå der, når døren gik op. Men det gjorde han ikke, siger ’Gift ved første blik’-deltageren aerligt til Ekstra Bladet.

– Jeg var chokeret, da jeg så Nicolas. Virkelig overrasket, siger Camilla Ellekilde Høj, der isaer bed maerke i, at hendes aegtemand var lavere end hende – og så hans sparsomme hår.

Som Camilla Ellekilde Høj sagde i programmet, så er hun til ’langhårede surferdude­s’,

og sådan en dude er Nicolas Feer ikke ligefrem.

– Det skulle jeg virkelig arbejde med mig selv for at acceptere. Men jeg havde lovet mig selv, at jeg ville vaere helt åben, lige meget hvem jeg blev gift med, siger hun.

Fra starten valgte hun og 29-årige Nicolas Feer at vaere helt aerlige over for hinanden, og derfor fortalte Camilla Ellekilde Høj ham også, at han ikke var hendes type.

– Jeg sagde til ham, at jeg normalt falder for fyre, der er noget anderledes end ham. Og han var helt med på, at han nok ikke var typen, jeg ville have kigget efter i byen, siger hun.

Følte du, at du måtte spille skuespil på bryllupsda­gen?

– Altså jeg oplevede i hvert fald ikke den samme rus, som de andre deltagere har talt om, de havde den dag. Der sker så meget, at man

dårligt nok når at taenke, men ja, jeg klistrede nok et smil på, siger Camilla Ellekilde Høj, der efterfølge­nde har taenkt meget over selve bryllupsda­gen.

– Jeg har spekuleret en del over, om jeg ville have turdet at sige nej. Men det tror jeg ikke. Det hele var jo sat op. Familie og venner var samlet, og der var kamera på.

Og Nicolas er jo ikke grim. Han er bare meget anderledes end min typiske drømmefyr. Det skulle jeg arbejde med, siger hun.

Og hvad med bryllupsna­tten? Hvordan forløb den?

– Meget stille og roligt. Vi var virkelig traette, da vi klokken fire kom til vores vaerelse. Men vi brugte resten af natten på at tale sammen. Mere var der ikke i det. – Nej, det gjorde jeg ikke.

 ?? FOTO: NIKOLAI LINARES/DR ?? Han var ikke, hvad jeg havde forventet eller håbet på, siger Camilla Ellekilde Høj, der i aftes blev gift med Nicolas Feer i DR-programmet ’Gift ved første blik’.
FOTO: NIKOLAI LINARES/DR Han var ikke, hvad jeg havde forventet eller håbet på, siger Camilla Ellekilde Høj, der i aftes blev gift med Nicolas Feer i DR-programmet ’Gift ved første blik’.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark