Ekstra Bladet

CAROLINES STØRSTE SCORING

Af begyndelse­n i fik Wozniacki blevet Patrick var Caroline at vide, Lee at David januar NBA-stjernen med kaerester

- TROELS CHRISTENSE­N ANDERS JUNGE ERNST tch@eb.dk; aje@eb.dk

Caroline Wozniacki er igen i et fast parforhold. Den danske stjernes bror, Patrick, bekraefter over for Ekstra Bladet, at lillesøste­ren er kaerester med NBA-profilen David Lee.

I begyndelse­n af januar fik Patrick besked om, at Caroline havde indledt en nyt kapitel i sit kaerlighed­sliv, men allerede under US Open i efteråret 2016 fik broderen mulighed for at laere San Antonio Spurs-spilleren lidt bedre at kende.

Her var de to samlet for at se Wozniacki spille kamp under den amerikansk­e grand slam-turnering, hvor danskeren nåede frem til semifinale­n.

– Han er selvfølgel­ig meget sporty som profession­el basketspil­er. Og så er han lidt ligesom mig, når han ser Caroline spille. Total energi. Det så vi, da han var oppe at stå under en kamp ved US Open, siger Patrick Wozniacki.

– Det var der, jeg mødte ham, og dengang blev han ikke praesenter­et som en kaereste. Det gjorde han først i starten af januar i år, da Caroline sendte mig en sms. Så det er ret nyt for mig. Jeg tror, det er rigtigt godt, lyder det.

Broderen er ikke mindst optimistis­k på søsterens vegne, fordi David Lee hidtil har efterladt et saerdeles positivt indtryk.

Selv om han er en kaempe profil i NBA, har han benene solidt plantet på jorden. Det indikerer Patrick Wozniacki i hvert fald, når han saetter ord på den 33-årige amerikaner.

– David er en rigtig fin og flink fyr med hovedet på rette sted. – Hvad mener du med det?

– At han er en klog fyr, som også er betaenksom. Han er super cool. Og så elsker han at lave fis, siger Woznacki.

Han udtaler sig efter, at søsteren tirsdag lagde et billede op på sin instagram-profil, der mere end indikerede, at hun igen befandt sig i et forhold. Med favnen fuld af roser stod en smilende Caroline Wozniacki, der havde tilført fotografie­t teksten:

– Glaedelig Valentinsd­ag alle sammen. Jeg er en heldig pige. Tak, David Lee.

Wozniacki skulle i aftes ha’ vaeret i aktion i Doha, men kampen mod Kiki Bertens er udsat til i dag på grund af regn i Qatar.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark