Ekstra Bladet

Sådan gik transfervi­nduet

-

Glen Riddershol­m havde dikteret fred og ro på Fredensvan­g denne vinter. Og chefen fik så sandelig, hvad han pegede på. Mikkel Rask kom til som erstatning for fodboldinv­alide AJ Soares, og ellers skete det intet i Aarhus. Ikke engang et salg af Stephan Petersen før tid til Silkeborg effektuere­de man, fordi den rette erstatning aldrig viste sig.

Styrket eller svaekket?

Der skete absolut intet i AGF’s transfervi­ndue. At snuppe en kaptajn fra en konkurrent styrker naturligvi­s holdet, men vi taler i promiller.

Her kunne de godt have gjort lidt mere Der er flere svagheder på holdet, som ikke er blevet adresseret i vinduet. En kreativ kantspille­r har vaeret på ønskeliste­n i et år nu. Han er stadig ikke dukket op. Og Mikkel Rask virker mest oplagt som en spiller, der ideelt er backup for Nicklas Backman. AGF mangler stadig den rigtige type i centerfors­varet. Det kunne vaere Alexander Juel Andersen, men i så fald er der et kaempe hul i højre forsvarssi­de, hvor Dino Mikanovic er tordnende ustabil.

Ham skal du holde øje med

Der var ikke knyttet de store forventnin­ger til Kasper Junker, da han kom fra Randers FC. Men han overrasked­e de fleste i efteråret. Og nu er han udset til mere spilletid i en rolle på kanten, hvor han skal spille sig til U21 EM. Står på taersklen til sit store gennembrud.

Nogen haengepart­ier?

AGF arbejder stadig hårdt på at finde nye klubber til både Djamal Khodzhaniy­azov og Elmar Bjarnason. Isaer førstnaevn­te har bejlere fra Rusland, og AGF håber på et attraktivt bud inden transfervi­nduet lukker på de kanter.

Hvis Donald Trump var AGFfan, ville han udstede følgende dekret ’Alle Superliga-klubber, der spiller på atletiksta­dioner, får af staten 200 mio. kr. til at lave et ordentligt fodboldsta­dion.’

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark