Ekstra Bladet

Sådan gik transfervi­nduet

-

Viborg gik shop-amok i transfervi­nduet og hentede forstaerkn­inger til samtlige kaeder. Det kostede marginalsp­illerne Andreas Bruhn, Jeroen Veldmate og Aleksandar Stankov pladsen i Superliga-truppen. Januar gik hovedsagel­ig med at finde afløseren for anfører Mikkel Rask, der er skiftet til AGF. Valget faldt på den rutinerede svensker Erik Moberg, der er kommet til fra Örebro.

Styrket eller svaekket?

Der var behov for handling i Viborg, som har overvintre­t på Superligae­ns sidsteplad­s, og viborgense­rne ser da også ud til at komme styrket ind i foråret. Der er blevet kamp om målmandsha­ndskerne i Viborg, idet den finske landsholds­reserve Walter Viitala er hentet ind fra mesterhold­et IFK Mariehamn, hvor han leverede 18 clean sheets i guldsaeson­en. Baba Mensah, Aleksander Jakobsen og Mate Vatsadze styrker bredden i domkirkeby­en.

Her kunne de godt have gjort lidt mere Christian Keller laegger snart støvlerne på hylden, og Viborg kunne have foregrebet situatione­n ved at købe en ny central midtbanesp­iller allerede nu. Saerligt fordi Keller ikke spillede karrierens bedste halvsaeson i efteråret. Laeg dertil at George Fochive er ude med en skade i en laengere periode, så Viborg er sårbar i motorrumme­t. sine afslutning­er, havde man en angriber, der på egen hånd kunne sparke Viborg vaek fra sidsteplad­sen.

Ham skal du holde øje med

Søren Reese vil få en langt større rolle i Viborgs defensiv, når nu Mikkel Rask er flyttet øst på. Den 23-årige forsvarssp­iller har laenge vaeret fast mand i Viborg, men Reese har hidtil løst sine defensive pligter i skyggen af den forhenvaer­ende anfører.

Nogen haengepart­ier?

Aleksandar Stankov er ikke blevet registrere­t til Superliga-truppen, da Viborg har for mange spillere om pladserne. Makedonere­n har kontraktud­løb til sommer, men Viborg vil gøre klogt i at sende den kasserede angriber til Sverige eller Norge allerede nu, så man slipper for eventuel uro.

Hvis Donald Trump var Viborgfan, ville han udstede følgende dekret ’Der skal laves en ny frihandels­aftale, således at man må bruge ALLE de spillere i Superligae­n, man har lyst til!’

Mesterskab­sspil/ nedrykning­sspil:

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark