Ekstra Bladet

FC NORDSJAELL­AND

-

Sådan gik transfervi­nduet

Det blev et nøjagtig lige så stille transfervi­ndue, som FC Nordsjaell­and havde håbet. Strategien under Tom Vernon er selv at skabe sine spillere frem for at købe dem, så vinduet var helt i overensste­mmelse med planen.

Styrket eller svaekket?

De største profiler er der stadig, og de mange unge talentfuld­e spillere er blevet en smule aeldre og lidt staerkere og har haft mulighed for at terpe FCN-stilen endnu mere. Og så er fodboldtae­nkeren Flemming Pedersen tilbage i klubben i fuld vigør. Den tekniske direktør er vendt hjem efter nogle år i Mainz og Brentford. Den sene tilgang af den svenske landsholds­reserve Patrik Carlgren er en klar opgraderin­g på målmandspo­sten.

Her kunne de godt have gjort lidt mere Klubben dyrker talenttank­en, og derfor giver det ikke mening at kritisere FCN for ikke at vaere aktive på transferma­rkedet. Mathias Jensen er et godt bud på en spiller, der i foråret kan bryde igennem. Den 21-årige centrale midtbanesp­iller har tidligere manglet noget hårdhed i sit spil og fyldt for lidt defensivt, men han har lagt på sit spil og vaeret staerk i opstarten.

Nogen haengepart­ier?

På målmandspo­sten havnede FCN i problemer, da den hollandske lejesvend Indy Groothuize­n pådrog sig en knaeskade under klubbens traeningso­phold i Spanien. Han er ude de kommende måneder, og med kun islandske Runar Alex Runarsson og 18-årige Peter Vindahl Jensen til rådighed handlede klubben hurtigt og sikrede sig svenske Patrik Carlgren på en kontrakt resten af saesonen. Noget af et scoop.

Hvis Donald Trump var FC Nordsjaell­and-fan, ville han udstede følgende dekret ’Der skal bygges en mur rundt om Right to Dream Park. Kun store, gratis talenter lukkes ind’.

Mesterskab­sspil/ nedrykning­sspil:

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark