Ekstra Bladet

Spalvis i knibe i Rosenborg

-

Den tidligere Superligat­opscorer Lukas Spalvis bestod ikke laegetjekk­et i den norske klub Rosenborg, hvor han ellers er udset til at indgå en lejeaftale gaeldende for resten af 2017.

Spalvis er på kontrakt i Sporting Lissabon, men han har endnu ikke vaeret i kamp for klubben på grund af en alvorlig knaeskade, og det er den, der fortsat driller den målfarlige litauer. Rosenborg oplyser til den norske avis Adresseavi­sen, at lejeaftale­n med Spalvis nu bliver genovervej­et. – Normalt fyrer du ikke en traener, der både har et godt forhold til sin spillertru­p og som trods alt ligger i en nogenlunde gunstig position i tabellen. Men vi lå simpelthen alt for langt vaek fra hinanden rent fodboldfag­ligt på nogle helt essentiell­e punkter, forklarer den nyudnaevnt­e cheftraene­r i Vendsyssel FF, Erik Rasmussen, til Ekstra Bladet efter fyringen af klubbens nu tidligere svenske traener Joakim Matsson.

Erik Rasmussen overtager selv jobbet som den overordned­e strateg i Vendsyssel FF kun 14 dage inden holdets første udfordring i foråret mod HB Køge i DBU Pokalen.

Den øjeblikkel­ige fyring af Joakim Matsson sker blot en måned efter at Erik Rasmussen sammen med en investorkr­eds trådte ind i Vendsyssel FF med 5,5 millioner kroner og dermed fik aktiemajor­iteten i klubben.

Bizart hierarki

Udgangspun­ktet blev en noget komplicere­t konstrukti­on med Rasmussen som både formand for den sportslige ledelse og assistentt­raener for den nu afskediged­e Matsson.

Mandag valgte en enig bestyrelse

 ?? FOTO: LARS POULSEN ??
FOTO: LARS POULSEN
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark