Ekstra Bladet

STATUS FØR SUPERLIGAP­REMIEREN .

-

Sådan gik transfervi­nduet

Det var et fredeligt transfervi­ndue ved Limfjorden, hvor Allan Gaarde fik hentet den angriber, som fans og medier skreg på gennem hele efteråret. Jakub Sylvestr er navnet på AaB’s nye spydspids, som er kommet til fra Nürnberg i 2. Bundesliga­en.

AaB forsøgte ad flere omgange at lokke Martin Pusic til Nordjyllan­d, men den kontrovers­ielle angriber ville hellere vaek fra Danmark.

Udover Sylvestr er kun reservemål­mand Ivan Lucic er hentet ind i AaB.

Han erstatter Carsten Christense­n, som har indstillet karrieren.

Styrket eller svaekket?

Med Jakub Sylvestr har AaB fået den angrebsstr­eng at spille på, som man manglede i en lang periode af efteråret, da Thomas Enevoldsen sad ude.

Slovakken fik dog ikke meget spilletid i efteråret i Nürnberg og formentlig et stykke fra topformen.

Nordjydern­e er dog formentlig styrket til foråret, når jagten saettes ind på top seks.

Nu kan Christian Bassogog, Thomas Enevoldsen og Edinson Flores bruges, hvor de er bedst – på pladserne omkring den stationaer­e angriber. Her kunne de godt have gjort lidt mere Allan Gaarde gav tidligt i januar udtryk for, at han er meget tilfreds med sin spillertru­p, der kun manglede en angriber.

Derfor sover sportschef­en også fint, selv om han ikke fik hentet en centerfors­varer ind, som er bedre til at føre bolden frem end Markus Holgersson, Kasper Pedersen og Jakob Blåbjerg.

Lorenzo Gordinho blev testet, men AaB fandt sydafrikan­eren for let i denne omgang, og Gaarde smaekkede pengekasse­n i, da Jakub Sylvestr kom på plads i frontlinje­n. Han må absolut ikke gå i stykker! Rasmus Würtz. Flere unge folk står egentlig på spring for at erstatte Superligae­ns kamprekord­holder på midtbanen, men AaB har mange gange demonstrer­et, at man ganske enkelt ikke kan undvaere Rasmus Würtz.

Ham skal du holde øje med

Casper Sloth er den spiller, der står til at få en helt anderledes og fremtraede­nde rolle for AaB i foråret efter et lidt omskifteli­gt efterår.

Morten Wieghorst kender Casper Sloth fra sin tid som U-landstraen­er.

Nogen haengepart­ier?

Skal AaB forsøge at saelge African Nations Cup-vinderen Christian Bassogog til Rusland eller Kina, mens han er hot eller skal man beholde ham.

Hans salgsvaerd­i er høj lige nu og det gør, at Gaarde grundigt må overveje sine muligheder.

Hvis Donald Trump var AaB-fan, ville han udstede følgende dekret ’Fjern Obamacare fuldstaend­ig – og brug alle pengene på en gigantisk sundhedsfo­rsikring til talismanen Rasmus Würtz!’

 ??  ?? Casper Sloth kan meget vel få en mere fremtraede­nde rolle på AaB’s hold i foråret. Den tidligere AGF’er fik kun fuld spill
Casper Sloth kan meget vel få en mere fremtraede­nde rolle på AaB’s hold i foråret. Den tidligere AGF’er fik kun fuld spill
 ?? FOTO: RENÉ SCHÜTZE ?? letid i tre kampe i efteråret.
FOTO: RENÉ SCHÜTZE letid i tre kampe i efteråret.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark