Ekstra Bladet

Mishandled­e dreng og lejede hans mor ud til sex-kunder

Faeldet af anonymt tip i brutal sag, hvor otteårig dreng blev holdt fanget

- CAMILLA MARIE NIELSEN cama@eb.dk

En saerdeles grov retssag om mishandlin­g af en kun otteårig dreng tog i går sin begyndelse.

Her sidder to kvinder på 35 og 46 år tiltalt for blandt andet at have holdt den otteårige fanget på et vaerelse i op mod to uger ad gangen.

Ved gårsdagens retsmøde dokumenter­ede anklageren, Margit Wegge, en raekke sms’er, som angiveligt er sendt mellem de to tiltalte kvinder.

Danner par

'Han må ikke komme ud og spise. Den lille fuck stjal min natura', og 'jeg har fået ham til at tisse, og sagt til ham, at han slet ikke må gå ud i morgen tidlig. Han skal bare spille Nintendo, når han vågner, og skal han ud, skal han spørge først', står der blandt andet i sms-beskederne.

De to anklagede kvinder Politiet mener, at en nu otteårig dreng gennem 15 måneder blev slået og sultet samt holdt indespaerr­et i et vaerelse og et skur.

har begge thailandsk­e rødder, og de danner par. Begge naegter sig skyldige. Ud over mishandlin­g drejer sagen sig også om prostituti­on og tvang.

Her menes kvinderne også at have udlejet drengens mor – en thailandsk prostituer­et – til danske sexkunder fra et bordel i Helsinge. Fortjenest­en på naesten en million kroner holdt duoen, ifølge politiet, helt for sig selv.

Den prostituer­ede kvindes søn blev samtidigt holdt i et jerngreb i et vaerelse på bordellet, hvor han ifølge anklagemyn­digheden

blev sultet og udsat for vold, trusler og ydmygelser. Ligesom hans mor ifølge anklageskr­iftet blev tvunget til at slå og afstraffe ham.

Ifølge politiet kørte de to bordel-ejere også drengens mor rundt til sexkunder i Nordsjaell­and.

'Hun er afleveret, 2500. Håber han giver hende 1000 mere', står der blandt andet i en af de sms-beskeder, som anklagemyn­digheden i går laeste op som bevisførel­se. Her bliver kvinden også omtalt som 'den fucking luder' i korrespond­ancen.

– Alle kender koden til min telefon. Jeg har ikke nogen hemmelighe­der, lød det fra den 46-årige tiltalte, som naegter at kende til sms-beskederne.

Video med dreng

Derudover fandt man på en telefon en video af den otteårige dreng og en hund, som politiet har karakteris­eret som børneporno i den groveste kategori.

De tiltalte kvinder har siddet varetaegts­faengslet i sagen siden september sidste år, hvor politiet reagerede på et anonymt tip om frygtelige

forhold på bordellet i Helsinge.

Sagens alvor så først ikke ud til at ramme den 35-årige tiltalte, da anklageren i starten af retsmødet gennemgik de mange alvorlige anklager mod duoen.

Her grinte den staerkt overvaegti­ge og kortklippe­de kvinde et par gange til sin thailandsk­e medtiltalt­e og himlede med øjnene, da de alvorligst­e anklager om mishandlin­g af den otteårige dreng blev laest højt.

Der er afsat seks dage til sagen.

 ?? FOTO: PHILIP DAVALI ??
FOTO: PHILIP DAVALI
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark