Ekstra Bladet

Mette Lindberg ofrede sine egne deltagere

- LARS SEJR FOTO: MOGENS FLINDT ls@eb.dk

Mette Lindberg måtte fredag aften lide den tort at sende én af sine egne deltagere ud af ’X Factor’, da seerne valgte, at hendes to sidste deltagere, VKation og Ladies With Attitude, skulle i omsang mod hinanden.

Dermed var den for Mette Lindberg ubehagelig­e situation uundgåelig, da Thomas Blachman og Remee traditione­n tro pegede på hver deres deltager, så gruppernes egen mentor stod med valget.

En tydeligt påvirket Mette Lindberg sendte derefter Ladies With Attitude ud af programmet efter to fredage i traek i farezonen.

Skraekkeli­gt

– Skraekkeli­gt øjeblik for mig. Drenge, I har så meget musik i jer, jeg er forundret over den måde I giver jer selv hen på. I er faetre, og I er Mette Lindberg blev bragt i en ubehagelig situation.

brødre. I har hinanden. Piger, jeg ser meget mig selv i jer. Jeg føler mig rigtig privileger­et af at arbejde sammen med begge grupper, I har givet mig noget vidt forskellig­t, indledte hun.

– I synger alle fire helt vildt godt. Det er vigtigt at sige. Jeg bliver nødt til at gå med dem af jer, som giver mig den største rigtige følelse af, at vi går samme vej, og at vi forstår hinanden, og derfor bliver jeg nød til at sende Ladies hjem.

Zara og Allen, der sammen danner Ladies With Attitude, tog situatione­n med oprejst pande.

– Det har vaeret den mest surrealist­iske oplevelse og den vildeste rutsjebane. Det er stort i sig selv, at vi når her til, sagde Zara, inden der blev sagt farvel.

Remee har stadig to artister tilbage, mens Thomas Blachman har alle sine tre. Mette Lindberg har nu kun ét skud tilbage i bøssen, nemlig de to faetre William og Victor fra VKation.

 ??  ??
 ??  ?? Tårerne løb hos Ladies With Attitude.
Tårerne løb hos Ladies With Attitude.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark