Ekstra Bladet

AL BEGYNDELSE ER VANSKELIG

-

Der har vaeret megen snak om Formel 1-debutanten Lance Stroll op til denne saeson. Den 18-årige Williams-kører har haft ryggen mod muren fra start, da saedet hos det britiske team i høj grad er kommet i hus takket vaere Strolls far, mangemilli­ardaeren Lawrence, som har pumpet mange millioner i sønnens Formel 1-drøm.

Den blev afbrudt et par gange under den officielle debut ved testen på Circuit de Barcelona-Catalunya. Nogle vil måske endda påpege, at den udviklede sig til et mindre mareridt. For Stroll fik en vanskelig entré i Formel 1-manegen. Canadieren kørte således galt tre gange i løbet af ugen.

To af uheldene førte til, at Williams måtte afbryde de pågaeldend­e dages test. Den sidste tur i barrieren onsdag medførte sågar, at det britiske team helt måtte droppe at køre om torsdagen.

Med til historien hører, at Stroll fik tilbagelag­t en solid distance inden sin ulykke på tredjedage­n – men på de sociale medier er der ingen nåde. Her sammenlign­es teenageren allerede med den forhenvaer­ende Williams-kører Pastor Maldonado, der fik maerkatet som crashkonge­n i Formel 1.

I debutsaeso­nen blev det en ottendepla­ds i konstruktø­rVM, og Steiner føler sig overbevist om, at teamet konsolider­er sig i 2017.

– Generelt føler vi os rimelig

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark