Ekstra Bladet

BETJENTS KONE LEVE

Frisindet blomstrer i London, h

- PRIVATFOTO TORSTEN RUUS PRIVATFOTO

Scott Frost har i 15 år passet sit arbejde som betjent hos Metropolit­an Police i London-bydelen Southwalk.

Normalt ville den nu 41-årige ordenshånd­haever med speciale i at hjaelpe udsatte børn aldrig ramme forsider i den britiske dagspresse.

Men det gjorde han søndag morgen, så safterne drev ned ad formiddags­aviserne.

Ikke så meget i kraft af hr. Frosts egne meritter, afslører dagbladet Mirror, men i høj grad, fordi betjentens hustru Sarah Jane Frost i en årraekke har arbejdet som luksuslude­r i Birmingham og som porno-skuespille­rinde.

I sig selv usaedvanli­gt, men historien løfter sig med Scott Frost og politilede­lsens faelles udmelding om, at det laenge har vaeret en officiel og blåstemple­t sandhed i korpsets ledelse.

– Jeg ved det, mine venner ved det, og hele vores familie ved det. Mine chefer er også fuldstaend­ig klar over det, og der er i teressekon­flikter.. Jeg vi have et job, hvis der var blem, siger Scott Frost til weekend-magasin Sund ple.

Politichef roser betjente

Scott Frost understreg­er straks informered­e polit rectorate of Profession­a dards, da parret giftede si året 2015.

– Svaret var, at det er o jeg ikke er involveret i hen retning. Der er simpelt h overlap mellem mit profe le og private liv, fastslår b med den seksuelt entrep kone.

Der er ikke overlap mel mit profession­elle og private liv

En anonymiser­et talsm Metropolit­an Police be over for Sunday People, at

 ??  ?? Med på den vaerste
Fru Frosts alias er Busty Sarah Jane. Det engelske ord busty betyder på dansk barmfager. Her er betjentens hustru dullet op til narrestreg­er og klar til at betjene sexkundern­e.
Med på den vaerste Fru Frosts alias er Busty Sarah Jane. Det engelske ord busty betyder på dansk barmfager. Her er betjentens hustru dullet op til narrestreg­er og klar til at betjene sexkundern­e.
 ??  ?? Scott Frost og hans elskede Sarah Jane ved parrets bryllup i 2015.
Scott Frost og hans elskede Sarah Jane ved parrets bryllup i 2015.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark