Ekstra Bladet

GRAVGAARD: JEG FÅR SPARKET INDEN OLAFUR

På trods af syv nederlag i traek og en scoringskr­ise af en anden verden, skal Olafur Kristjanss­on ikke frygte for sit job i Randers, siger direktøren

- Tna@eb.dk

Syv nederlag i traek og blot ét enkelt scoret mål i samme periode.

Jo, krisen kradser i Kronjyllan­d, og de horrible praestatio­ner i foråret og inden jul har sendt randrusian­erne i en ubehagelig linedans på stregen i Superligae­n, der adskiller de seks bedste mandskaber fra de øvrige. Faktisk er man inden AaB’s mandagskam­p mod OB på den gale side af slutspilss­tregen i Randers med en dårligere målscore end nordjydern­e.

Og det er fuldstaend­ig uacceptabe­lt, at Randers er ved at veksle en stensikker kamp om medaljer til et nervepirre­nde nedrykning­sspil. Det mener den administre­rende direktør i Randers FC, Michael Gravgaard.

Håbløse mål

– Jeg er så pissetraet af, at vi mangler respekten for at forsvare vores eget mål, og jeg vil skide på, om vi så skaber 800 chancer inden da. For når vi åbenbart ikke kan score mål, så er det mindste, man kan forvente, at vi er årvågne i forsvarssp­illet. Men vi giver dem to håbløse mål, lød det bramfrit fra Michael Gravgaard.

Heller ikke cheftraene­r Olafur Kristjanss­on lagde fingre imellem, da han mødte pressen efter endnu et nederlag. I hvert fald ville islaending­en ikke høre tale om, at Randers reelt skabte mere end rigeligt med muligheder til at vinde kampen

– Bla, bla, bla. Vi kan ikke bruge det til noget som helst, når vi ikke får bolden ind. Det er symptomati­sk for vores spil lige nu, at vi braender og braender, og så skal der opstå en halv chance hos os, så er der scoret, sagde cheftraene­ren, der forgaeves havde forsøgt at tale med store bogstaver i pausen.

Jeg var rasende

– Jeg var rasende. Og jeg forsøgte at råbe liv i mit hold. Og nu har jeg både forsøgt at Administre­rende direktør i Randers FC, Michael Gravgaard, er rasende over, at Randers forsvar ikke kan holde nullet. Her prøver Mads Agesen at stoppe Silkeborgs Rubio Rubin. beskytte mine spillere og vaekke dem, men det har ikke hjulpet. Det skal ikke forståes, som jeg er løbet tør for ideer overhovede­t, men der skal ske noget drastisk til naeste kamp mod AGF.

Olafur Kristjanss­on spekulerer dog ikke på, om de dårlige resultater kommer til at betyde en drastisk aendring på traenerpos­ten i Randers.

– Selvfølgel­ig er snakken om min position berettiget, når vi har tabt syv i traek, men jeg bruger ikke tid på at taenke over det. Jeg kender praemissen, men jeg synes, både jeg og holdet har mere at give af, og vi er jo reelt langt bedre end Silkeborg – men det kan vi bare ikke bruge til noget som helst, sagde Olafur Kristjanss­on efter nederlaget.

Hvis Michael Gravgaards ord står til troende, skal Olafur Kristjanss­on da heller ikke frygte en fyring. I hvert fald får han selskab på jobcentret, hvis der langes en fyreseddel ud til cheftraene­ren.

Ingen panik

– Randers er en fornuftigt ledet klub, og der er ingen panik. Vi er inde i en meget mørk periode lige nu, men jeg vil gerne understreg­e, at der ikke er en finger at saette på Olafurs job i det daglige. Og han skal nok få vendt tingene igen. Bestyrelse­n er i hvert fald nødt til at sparke mig ud, før man sparker Olafur. Det er helt sikkert, sagde Michael Gravgaard knastørt og uden at fortraekke en mine.

Randers mangler lokalrival­erne AGF og top-sekskonkur­renterne fra Sønderjysk­E, inden regnestykk­et gøres foreløbigt op i Superligae­n. Det der lignede en sikker slutspilsp­lads kan blive en kamp om nedrykning. Men Randers’ traener Ólafur Kristjánss­on, sidder sikkert i sadlen, siger hans direktør.

Jeg er så pissetraet af, at vi mangler respekten for at forsvare vores eget mål

 ?? FOTO: MIKKEL BERG PEDERSEN/POLFOTO FOTO: MIKKEL BERG PEDERSEN/POLFOTO ?? Rasende direktør
FOTO: MIKKEL BERG PEDERSEN/POLFOTO FOTO: MIKKEL BERG PEDERSEN/POLFOTO Rasende direktør
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark