Ekstra Bladet

‘Det er KUN min skyld’

-

Randers FC kunne nemt have vaeret foran 3-0 mod Silkeborg, hvis bare kronjydern­e havde udnyttet de åbne muligheder, holdet skabte i kampens første 20 minutter.

Men sådan gik det som bekendt ikke, og Randers’ krise gik fra slem til vaerre.

Og skurken, det var Marvin Pourie. I hvert fald ifølge tyskeren selv.

– Jeg har sagt undskyld til holdet, for den eneste, man kan bebrejde for vores nederlag mod Silkeborg, det er mig. Det er kun min skyld. Jeg får penge for at score mål, og det gør jeg ikke for tiden. Jeg har ingen forklaring på det, men den vil bare ikke ind, selv om jeg har trefire kaempe chancer, sagde en fattet Marvin Pourie.

Tungt ansvar

Den normalt så selvsikre og traefsikre angriber har blot lavet tre mål i 19 kampe for kronjydern­e denne saeson. Men med salget af Mikael Ishak og skaden til nyindkøbte Nikola Djurdjic ligger ansvaret stadig tungt på tyskerens skuldre.

– Jeg tager gerne ansvaret, og jeg har oplevet kriser før, men vi tror på, vi nok skal vende tingene og komme blandt de seks øverste. Jeg tror, jeg scorer i naeste kamp mod AGF. Sådan skal man tro som angriber, sagde Marvin Pourie, der fik opbakning fra sin holdkammer­at Kasper Fisker:

Det er frustreren­de, Marvin ikke scorer lige p.t., men hvis der er nogen, der er fløjtende ligeglade med en scoringskr­ise, så er det ham. Marvin er bare en målscorer, så han skal nok komme i gang igen, sagde Kasper Fisker, der generelt bevarede optimismen trods tristessen i Silkeborg:

– Ude fra kan jeg godt forstå, hvis man taenker, hvordan fanden Randers skal komme i top seks. Men jeg tror på det. Vi burde have vaeret foran 5-0 mod Silkeborg, og hvis Marvin, jeg eller en tredje begynder at lave nogle mål, så skal vi nok komme tilbage.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark