Ekstra Bladet

FC Nordsjaell­and taler ikke top-6

-

En sublim slutspurt med to sejre mod Silkeborg og FC Midtjyllan­d kan med stor sandsynlig­hed sikrer FC Nordsjaell­and en plads i mesterskab­sslutspill­et.

Den gyldne mulighed har Kasper Hjulmand på ingen måder fokus på, når han ser frem mod de to sidste kampe i Superligae­ns grundspil før holdene deles ind med top-6 og de resterende otte, der skal kaempe om nedrykning.

– Det aendrer ikke vores måde at taenke på, om der bliver slået en streg nu eller om 100 kampe, siger Kasper Hjulmand og uddyber:

– Det betyder meget at komme i top-6, der er et fair slutspil. Det giver også muligheden for at planlaegge naeste saeson, påpeger FCNtraener­en og forsøger at saette chancer på muligheden for at nå ind i ’drømmeland’.

Er det nok

– Jeg ved det ikke, men vi skal vinde de to sidste kampe. Og så ved jeg ikke om det er nok. Som traener aendrer det intet for mig, at der kun er to kampe før vi slår den streg. Jeg taenker og arbejder på den samme måde, uanset om vi kommer til at spille det ene eller andet slutspil. Jeg aendrer ikke min tilgang eller måden vi spiller på, fordi det bliver nedrykning­sspillet, forklarer Kasper Hjulmand.

Sådan som Kasper Hjulmands tropper spillede efter pausen ligner det et top-6 mandskab. Men ujaevne og ustabile praestatio­ner over saesonen har gjort, at det mere ligner en kamp for overlevels­e.

Han havde luret Brøndbys problemer med en 3-4-3 opstilling, hvor FCN var kompakte centralt og skaffede sig plads til de to backer. Samtidig kunne de to lynhurtige kantspille­re – Godsway Donyoh og Ernest Asante – bringe Hjörtur Hermannsso­n og Benedickt Röcker på glatis, når de kom ud på de lange løbeture.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark