1-0

Federico Santander (14.), Peter Ankersen (22.), Andreas Cornelius (38.), Andrija Pavlovic (80.), Andrija Pavlovic (80.). ------------------------------

4-0 5-0 3-0 2-0

Så fik FC Københavns angribere givet manager Ståle Solbakken svar på tiltale!

Nordmanden klagede over deres manglende effektivt efter 1-1’eren mod FC Nordsjaell­and for en uge siden, og enten har de laest avis, eller også har de traenet rigtig godt siden. Muligvis begge dele.

For effektivit­eten savnede ingenting, da FC København varmede op til Europa League-braget mod Ajax med at slå Horsens 5-0 i Parken.

Alle tre angribere kom på måltavlen mod oprykkeren i, hvad der kun kan beskrives som en pletfri indsats.

– Det er jo nemt at skyde skylden videre som traener. Men man skal høre på meget, når man har Ståle som traener, sagde Andreas Cornelius med et stort grin og et skaevt smil.

Kommet godt i gang

Landsholds­reserven var syg i onsdagens pokalkamp mod 2. divisionsk­lubben B93, og han leverede en feberkamp mod Horsens.

Østjyderne kunne slet ikke styre den store angriber, der først elegant lagde op til Peter Ankersens 2-0-scoring midt i 1. halvleg, inden han kort inden pausen kanonerede FC København foran 3-0. Hans første mål i 2017.

– Jamen, det er da godt nok at få scoret, men jeg synes nu, at jeg var kommet godt i gang med foråret. Jeg havde spillet tre gode kampe, selv om jeg ikke havde fået scoret.

– Vi har ikke skabt så meget i kampene mod Ludogorets og i derbyet mod Brøndby, men i dag var der mere plads, og det udnytter vi, sagde Andreas Cornelius, der efter et hvil på baenken mod FC Nordsjaell­and var tilbage i startopsti­llingen.

Han dannede makkerskab med Federico Santander, som scorede to gange. Sydamerika­neren headede flot FCK foran efter et kvarter, og kanonerede midt i 2. halvleg de danske mestre på 4-0 direkte på frispark.

Og så rundede Andrija Pavlovic målfesten af, da han ti minutter før tid slog til efter hjørnespar­k.

Jo, det der med effektivit­eten kunne Solbakken ikke klage over denne gang

Ekstremt solide

Jo, det der med effektivit­eten kunne Solbakken ikke klage over denne gang.

– Ligegyldig­t hvad Ståle siger, så vil vi jo gerne score hver gang og vaere effektive

?? FOTO: JENS DRESLING ?? FCK’s Federico Santander fik scoret to gange.
 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? – Angriberne scorede og vi spillede rigtig god fodbold, skabte mange chancer og holdt også dem fra chancer. Det var godt, sagde Andreas Cornelius om FCK’s generalprø­ve forud for Europa League-opgøret mod Ajax.
FOTO: JENS DRESLING – Angriberne scorede og vi spillede rigtig god fodbold, skabte mange chancer og holdt også dem fra chancer. Det var godt, sagde Andreas Cornelius om FCK’s generalprø­ve forud for Europa League-opgøret mod Ajax.