Ekstra Bladet

DRØMMEHUG SAENKEDE EVERTON

Tottenhams brandvarme angriber Harry Kane strålede atter engang, da holdet besejrede Everton med 3-2 i Premier League

- Af@eb.dk

front med et forrygende skud fra distancen. Passivt forsvarssp­il af Everton havde bragt dem bagud 1-0. Og blot få minutter senere var gaesterne taet på at komme bagud med endnu et mål. Scoringen havde nemlig for alvor sat gang i den brandvarme angriber, der virkede noget naer ustoppelig i alt, hvad han foretog sig. Efter en hurtig et-to-kombinatio­n med Christian Eriksen og en fiks dribling i Evertons målfelt var Kane nemlig taet på at udbygge Tottenhams føring.

Everton virkede stressede over Tottenhams høje tempo og brugte et stykke tid på at komme sig over Kanes fremragend­e scoring.

Ny rekord

I det 55. minut blev Kane dobbelt målscorer, da han sparkede bolden i kassen med en flad bold, efter Evertons Morgan Schneiderl­in sløset fik smidt bolden vaek ude foran eget målfelt.

Romelu Lukaku bragte dog lidt spaending tilbage i opgøret med sin reducering til 1-2 efter 81 minutter, men Dele Alli satte en tyk streg under Tottenhams store styrke på hjemmebane med sin scoring til 3-1 efter en dødboldssi­tuation to minutter inde i overtiden. Indskifted­e Enner Valencia fra Everton reducerede minuttet senere til 3-2, men lige lidt hjalp det.

Tottenham er fortsat ubesejrede på hjemmebane i indevaeren­de saeson. Og rekorden for flest sejre i traek på hjemmebane­n White Hart Lane blev tilmed slået søndag (9) og hyldet med et kongedrøn af et langskud. Klubben ligger stadig på andenplads­en i Premier league nu med 56 point og haler en smule ind på Chelsea, der dog har en kamp til gode.