Ekstra Bladet

Stedfar fandt myrdet dreng

-

Der var tale om en kynisk handling af den anden verden, da den 19-årige Marcel Hesse mandag i sidste uge valgte at draebe naboens søn – den niårige Jaden.

Drabet skete i den tyske by Herne i hjertet af Ruhr-distriktet.

Efter at den 19-årige blev anholdt, har han ifølge tyske medier tilstået det grusomme drab. Her beskrives det også, at motivet til forbrydels­en var, at han ville anholdes og i faengsel.

Forud for drabet havde han to gange forsøgt at begå selvmord. Den ene gang med stranguler­ing, den anden gang med en traekulsgr­ill. Derpå valgte han i stedet at slå den niårige dreng ihjel.

Dolket ihjel i kaelderen

Jadens foraeldre var ikke hjemme, da Marcel Hesse ringede på. Rent tilfaeldig­t var det Jaden og ikke hans storebror, der åbnede døren, da det ringede på.

Den aeldre bror var også hjemme, fortaeller Bandidosta­lsmanden, Michael, til Ekstra Bladet.

Da drengen åbnede døren, spurgte Marcel Hesse, om ikke Jaden ville hjaelpe ham med at holde en stige, og troskyldig­t fulgte drengen med.

I nabokaelde­ren blev han derefter myrdet med 58 knivstik.

Efterfølge­nde kom foraeldren­e hjem. Her spurgte de storebrode­ren, hvor Jaden var, og han fortalte, at han var inde og hjaelpe naboen.

Jadens mor fik følelsen af, at noget var galt, og drengens stedfar gik ind for at ringe på hos Marcel Hesse.

Da der ikke blev åbnet, kravlede han op på altanen og gik ind i lejlighede­n, hvor han fandt den myrdede dreng i kaelderen. Det er uklart praecist, hvad der derefter skete, men muligvis ringede nogle af naboerne til politiet, der sendte en patruljevo­gn til adressen, hvor Jadens mor befandt sig i en tilstand af chok ude på gaden.

Mor slået af betjent

Forståelig­t nok var både Jadens mor og stedfar fuldstaend­igt ude af den. Der faldt hårde ord mellem dem og de første politifolk, der ankom til stedet, og som ikke anede, hvad de kom ud til.

Det udviklede sig til et kort håndgemaen­g, hvor en af betjentene slog Jadens mor, beskrives det.

Da flere betjente kom til, faldt der dog ro på – i hvert fald så meget, som det nu var muligt i forhold til den ekstreme scene, der netop havde udspillet sig ved siden af i nabokaelde­ren, og den mentale tilstand, som de efterladte befandt sig i.

 ?? FOTO:HANS BLOSSEY ?? Det var her i disse to nabohuse, at den ufattelige tragedie udspandt sig i sidste uge.
FOTO:HANS BLOSSEY Det var her i disse to nabohuse, at den ufattelige tragedie udspandt sig i sidste uge.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark