Ekstra Bladet

DF er lige med Danske Forbrydere

- Bo Haack Christense­n Naerum Vaenge 44 Naerum Erik Kjaer Mortensen Bryggerpar­ken 5 Jyderup

Manglende praecision, formalitet­er, uklarhed, roderi og sjusk er ord, som DF anvender for at bortforkla­re deres tyveri af EUmidler. Mange vil finde sagen daekket med et enkelt ord – svindel. Hvor er DF’s ledelse? Langt vaek, indtil sagen er begyndt at vokse dem over hovedet. DF har altid kraevet, at andre fremlaegge­r al dokumentat­ion, nu gaelder det lige pludselig ikke for DF. Det er hykleri i verdenskla­sse. DF har blandt andet tidligere proklamere­t, at de vil bekaempe EU-svindel. Partiet får tilsynelad­ende rigelig lejlighed til at øve sig. Inkompeten­cen når uanede højder.

Bør så meget svindel og inkompeten­ce have plads i dansk politik? Søren Krarup kalder Rikke Karlsson for ubehagelig, men det må da vaere mere ubehagelig­t for vaelgere, som har sat deres stemme på en bande, der er så dårligt udrustede såvel moralsk som intellektu­elt. Søren Krarup demonstrer­er med al tydelighed, at DF endnu ikke har fattet en fløjtende fis. Måske typisk for personer, som tror, de kan gå på vandet.

Det undrer mig knap så meget, at DF har svindlet, men mere at de ifølge meningsmål­inger fortsat er over spaerregra­ensen. Hvis ’Zanka’ føler, han bliver truet, så skal han selvfølgel­ig gøre noget ved det, mener Erik K. Mortensen. Man har lov til at udtrykke sine meninger, men ikke til at sige noget om andre, hvis det ikke passer eller kan bevises. Når Mathias ’Zanka’ Jørgensens tweet bør gives lidt opmaerksom­hed, så er det ikke, fordi han synes, at Superliga-dommer Peter Kjaersgaar­d-Andersen er en dårlig dommer, men fordi

han påstår, at Peter Kjaersgaar­d-Andersen har truet ham. Det er en alvorlig sag, hvis det er rigtigt, og det er måske en endnu alvorliger­e sag, hvis det er løgn.

Hvis det sidste er tilfaeldet, så traekker det store veksler på Zankas trovaerdig­hed og hans vaerdi som rollemodel.

Hvis Zanka virkelig føler,

at han er blev truet, så skal han naturligvi­s anmelde det. Hvis det er en ’humoristis­k’ bemaerknin­g i kampens hede, så skal det opfattes som en fornuftig vejledning, og alt er vasket ud med badevandet.

Peter Gravlund gjorde sig til talsmand for, at man skulle have lov til sige, hvad man ville, men ytringsfri­heden

har en begraensni­ng. Det kom ikke rigtigt frem, at ’Zankas’ påstand kunne vaere opdigtet og kun var skrevet for at kaste smuds på dommeren. For fodboldens skyld giver det god mening at få sagen undersøgt.

 ??  ??
 ?? FOTO: PHILIP DAVALI ?? Dansk Folkeparti har ikke fattet en fløjtende fis, mener Bo Haack.
FOTO: PHILIP DAVALI Dansk Folkeparti har ikke fattet en fløjtende fis, mener Bo Haack.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark