Ekstra Bladet

... Og Caroline blev bombet ud

- TROELS CHRISTENSE­N tch@eb.dk

Caroline Wozniacki er faerdig i Indian Wells.

Danskeren var favorit mod franske Kristina Mladenovic, ranglisten­s nummer 26, og hun levede da også op til vaerdighed­en i første saet, hvor hun afvaergede et hav af breakbolde fra en hyppigt fejlende modstander.

Hun brød til 3-1 og igen til 5-1, før hun tog saettet hjem med 6-3.

Serv gik galt

Caroline Wozniacki åbnede også andet saet i fin stil med at bryde sin modstander, men så smed hun selv sin serv mod Mladenovic, der fik mere og mere selvtillid og stadigt bedre traef på sine tunge grundslag og server.

Wozniacki skulle for alt i verden undgå at spille op til franskmand­ens store forhånd, men det kneb efterhånde­n, og hun blev brudt til 4-2, før den 23-årige modstander fik gummiarm, da hun ved 5-3 skulle serve saettet hjem.

Den udnyttede Caroline, men i saettets afgørende tiebreak var der aldrig tvivl.

Kampen var nulstillet i starten af det tredje saet, men ved 2-2 gik det galt for danskeren, hvis serv faldt mere og mere fra hinanden.

Kort forinden havde hun også modtaget behandling for en skade i foden, men den så nu ikke ud til at haemme hendes bevaegelse­r.

Det gjorde modstander­ens store serv, forhånd og stigende selvtillid til gengaeld, og med en sikker sejr på 6-2 fik hun sin første sejr over danskeren og gik for første gang i Top 20.

Intet at forsvare

Caroline Wozniackis naeste opgave er den lige så store turnering i Miami i naeste uge, før grussaeson­en starter.

Her har danskeren, der sidste år var skadet, ikke et eneste point at forsvare, så der er fine muligheder for avancement på ranglisten.

Mladenovic møder enten Venus Williams eller russiske Elena Vesnina i semifinale­n.

 ?? FOTO: ALL OVER ?? Caroline Wozniackis naeste opgave er den lige så store turnering i Miami i naeste uge, før grussaeson­en starter.
FOTO: ALL OVER Caroline Wozniackis naeste opgave er den lige så store turnering i Miami i naeste uge, før grussaeson­en starter.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark