Ekstra Bladet

I rammer helt forbi

- Lars M Tjellesen Godthåbsve­j 32 Østermarie

Kaere Poul Madsen. Jeg skriver angående Stein Bagger. Jeg tror ikke, at den gamle sag har stor interesse i befolkning­en eller blandt laeserne, og jeg fornemmer, at de artikler ikke saelger flere Ekstra Blade – måske direkte tvaertimod?

Jeg har de sidste dage siddet på Espergaerd­e center-pub. Ingen laeste om Bagger, og avisen lå alene og forladt. Normalt er der stor rift om Ekstra Bladet her. Tit må man vente til det bliver ens tur til at laese den. Det samme skete på to cafeer i Helsingør. Ekstra Bladet lå ensomt i et hjørne, og BT var hele tiden optaget.

Jeg faldt i snak med to unge og to midaldrend­e på et spisested i Helsingør. De unge kendte meget lidt til Bagger-sagen og begge syntes, at den ikke var spor interessan­t så lang tid efter. Pigen på 24 år sagde, at det var en tussegamme­l historie, ligesom dem Ude og Hjemme bringer. Faderen på 58 år kunne huske alt om Bagger-sagen og mente, at det er laenge siden, der var noget mere spaendende Lars M. Tjellesen mener ikke at Ekstra Bladet laengere lever op til ’tør hvor andre tier', når det handler om Stein Bagger.

at skrive om. I bør stikke fingeren i jorden og vaere mere interessan­te, nye og spaendende, for gamle nyheder er ikke salgsbare, slet ikke nu om dage.

Jeg ser og laeser stadig Ekstra Bladet så godt som dagligt og er godt tilfreds, men ’tør hvor andre tier’ kan I ikke leve op til laengere. I er desvaerre ved at blive et meget almindelig­t medie uden den helt store

overraskel­se. Der mangler noget, og det er, tror jeg, yngre journalist­er og klummeskri­benter. Der er rigtigt meget, der burde skrives om.

Aldrig før har Danmark haft så mange alvorlige problemer, og der er rigeligt af stof, der interesser­er os alle.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark