Ekstra Bladet

Det kunne vaere vaerre 1 3

- TROELS CHRISTENSE­N tch@eb.dk

Med en buffer på fem point ned til AGF og Viborg i nedrykning­sspillets Pulje 2, kunne situatione­n – med et godt jysk udtryk – vaere meget vaerre for Silkeborg. Det understreg­ede såvel manager som anfører efter hjemmenede­rlaget – det første i ti kampe – på 1-3 til FCK.

– Det ser godt ud, må jeg vaere aerlig at sige, kom det fra førstnaevn­te, Peter Sørensen.

– Men når man møder hinanden to gange er det forspring teoretisk hurtigt udlignet. Det bliver hårde kampe, mentalt udfordrend­e.

Det man har forsøgt sig med, nemlig at lave spaending med den ny struktur, det er man lykkedes med, sagde han og retter fuldt fokus mod at laegge afstand til nedrykning­en, før man kan gå efter en eventuel europaeisk gulerod i den anden ende af skalaen.

Tilfreds med puljen

Også Dennis Flinta nikkede tilfreds til puljeforde­lingen.

– Det er en bedre pulje, end vi kunne have fået. Men der er trods alt to hold under os med kniven på struben. Om vi slutter som nummer et eller to er jeg ligeglad med. Vi skal bare ikke ud at spille

1-0

Ibrahim Moro (61), Federico Santander (68), Andreas Cornelius (81), Uros Matic (85) ------------------------------

1-3 1-2 1-1

nedrykning­skampe, fastslog han.

Heller ikke nederlaget kunne bringe Peter Sørensen i affekt.

– Det er sjaeldent, man kan stå efter en FCK-kamp og aergre sig over, at man ikke får point. Chancestat­istikken er nogenlunde lige. Vi står godt imod og kommer igennem de første 45-60 minutter, hvor vi så begynder at spille bedre og skabe muligheder. Spillerne gør, hvad de kan og kan vaere stolte.

Store forsvarsfe­jl

– Vi laver et par store forsvarsfe­jl, som FCK’s store stjerner straffer. Det må vi bare acceptere.

Ståle Solbakken påpegede omvendt, at flere af hans spillere havde vist traethed efter Ajax-kampen. Og så tillod han sig at fremhaeve en enkelt.

– Vi har banens bedste i Uros Matic, som er helt overlegen. Det er en fantastisk kamp fra hans side, og han holder os vel inde i kampen.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark